Μείωση της ανεργίας στο 10% το Φεβρουάριο στην Ισπανία
Μικρή πτώση σημείωσε η ανεργία στην Ισπανία το Φεβρουάριο φτάνοντας στο 10% από 10,12% που ήταν τον προηγούμενο μήνα, με βάση τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου Εργασίας της χώρας.
55
Μικρή πτώση σημείωσε η ανεργία στην Ισπανία το Φεβρουάριο φτάνοντας στο 10% από 10,12% που ήταν τον προηγούμενο μήνα, με βάση τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου Εργασίας της χώρας.
Ωστόσο, σύμφωνα με την ισπανική Εθνική Στατιστική Υπηρεσία η ανεργία στη χώρα το δίμηνο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου κυμαινόταν γύρω στο 15%, στο υψηλότερο ποσοστό στη ζώνη ευρώ.
Οι εγγεγραμμένοι άνεργοι αυξήθηκαν κατά 10% τον Ιανουάριο για πρώτη φορά από τον περασμένο Μάιο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ισπανία: Συγκλονίζει η 6χρονη που επέζησε από τη σιδηροδρομική τραγωδία – Νεκροί οι γονείς της, ο αδελφός της και ο ξάδελφός της
- Κ. Τσουκαλάς: «Σκοταδιστική» η άποψη της Καρυστιανού για τις αμβλώσεις, λέει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ
- Η Θύρα 13 «ξέσπασε» με Αλαφούζο και παίκτες: «Είσαι η ντροπή της ιστορίας – Βαριά η φανέλα του Παναθηναϊκού»
- Γροιλανδία: Η Δανία στέλνει επιπλέον στρατό στο νησί – «Αν εισβάλει ο Τραμπ θα γίνει πόλεμος»
- IHSANE Μια παράσταση των Ballet du Grand Théâtre de Genève & Eastman στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
- Η Σκιάθος εγκαινιάζει το μεγαλύτερο αθλητικό έργο που έχει γίνει ποτέ στο νησί
