
Συνεχίζεται το προσυνέδριο της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη
Συνεχίζεται στο συνεδριακό κέντρο Ιωάννης Βελλίδης της ΔΕΘ το προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας. Το Σάββατο, συνεδριάζουν τα τμήματα που ασχολούνται με τις νέες τεχνολογίες, την παιδεία-υγεία και τον πολιτισμό.
34
Συνεχίζεται στο συνεδριακό κέντρο Ιωάννης Βελλίδης της ΔΕΘ το προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας. Το Σάββατο, συνεδριάζουν τα τμήματα που ασχολούνται με τις νέες τεχνολογίες, την παιδεία-υγεία και τον πολιτισμό.
Την Παρασκευή, ο πρόεδρος της ΝΔ Κώστας Καραμανλής επανέλαβε την ανάγκη να θεσμοθετηθεί εθνικός διάλογος για το θέμα της παιδείας, δεσμεύτηκε για την κατάργηση των εξετάσεων της Β Λυκείου, εφόσον η ΝΔ γίνει κυβέρνηση, και εισηγήθηκε την αύξηση των δαπανών για την παιδεία στο 5% του ΑΕΠ.
Σχολιάζοντας σχετικά, ο υπουργός Παιδείας Γεράσιμος Αρσένης κατηγόρησε τον Κ.Καραμανλή για προχειρότητα και χαρακτήρισε τις εξαγγελίες του γενικολογίες. Yποστήριξε, τέλος, ότι ο Κ.Καραμανλής δεν έχει επίγνωση πολλών θεμάτων και κάνει τέτοιες εξαγγελίες γνωρίζοντας ότι δεν θα χρειαστεί ποτέ να εφαρμοστεί η πολιτική του.
ΜΠΕ
- Ιράν: «Γιατί η κατάπαυση του πυρός είναι καταδικασμένη»
- Μαρούσι: Κακοποιός μαχαίρωσε ανήλικο στην προσπάθειά του να τον ληστέψει
- Στενά του Ορμούζ: Το Ιράν ανακοινώνει εναλλακτικές διαδρομές, επικαλούμενο κίνδυνο «ναρκών»
- Μετανάστες: Η Κομισιόν απαντά σε ερώτηση ευρωβουλευτών για το ναυάγιο στη Χίο
- Ρωσία: Ενας άμαχος νεκρός σε επιδρομή drones της Ουκρανίας
- Γάζα: 4 νεκροί, ανάμεσά τους δημοσιογράφος του Al Jazeera, από ισραηλινά πλήγματα