
Διακόσιες χιλιάδες πλαστά βιβλιάρια υγείας αποκάλυψε έρευνα του αρμόδιου υπουργείου
Τουλάχιστον 200.000 πλαστά βιβλιάρια υγείας σε σύνολο 1,5 εκατομμυρίου ασφαλισμένων του Δημοσίου εντόπισαν οι αρμόδιες αρχές του υπουργείου Υγείας.
55
Τουλάχιστον 200.000 πλαστά βιβλιάρια υγείας σε σύνολο 1,5 εκατομμυρίου ασφαλισμένων του Δημοσίου εντόπισαν οι αρμόδιες αρχές του υπουργείου Υγείας.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα την Τρίτη ο υφυπουργός Υγείας Νίκος Φαρμάκης, μόνο στην Αθήνα εντοπίστηκαν 10.000 πλαστά βιβλιάρια, που ανήκαν είτε σε ανθρώπους που έχουν αποβιώσει είτε σε τέκνα υπαλλήλων του Δημοσίου που έχουν ενηλικιωθεί.
Ο υπουργός Υγείας Λάμπρος Παπαδήμας ανακοίνωσε ότι ήδη λειτουργεί το Μητρώο Ασφαλισμένων του Δημοσίου, ως αποτέλεσμα της απογραφής αυτής, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία σύστασης Μητρώου Ανασφαλίστων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Κάιλι Τζένερ συνήθιζε να πίνει «πολύ χόρτο»
- «Να το ζήσω έστω και μία μέρα σαν προπονητής» – Τι είπε ο Μπαρτζώκας για την «ερυθρόλευκη πολιτεία»
- Aεροπορικές εταιρείες εξετάζουν ακύρωση πτήσεων – Οι ουρανοί «ακρίβυναν» λόγω πολέμου
- Το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας το τηλεοπτικό μήνυμα Μητσοτάκη για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ
- Ανδρουλάκης για την 200ή επέτειο της Εξόδου του Μεσολογγίου: «Σήμερα τιμούμε τους ήρωές μας»
- Υπό κατάρρευση το ΕΣΥ λέει το ΠΑΣΟΚ – Άφωνος ο λαλίστατος υπουργός για την αναστολή εφημεριών και εισαγωγών στο νοσοκομείο Καλαμάτας
