
Διαμορφώνεται το προεκλογικό σκηνικό
Ετοιμο να κερδίσει τις εκλογές χαρακτήρισε το ΠΑΣΟΚ ο Γραμματέας τη Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος Κώστας Σκανδαλίδης, υπογραμμίζοντας παράλληλα την επιμονή του Σημίτη στην υποψηφιότητα του Στεφανόπουλου στην Προεδρία της Δημοκρατίας.
55
Ετοιμο να κερδίσει τις εκλογές χαρακτήρισε το ΠΑΣΟΚ ο Γραμματέας τη Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος Κώστας Σκανδαλίδης, υπογραμμίζοντας παράλληλα την επιμονή του Σημίτη στην υποψηφιότητα του Στεφανόπουλου στην Προεδρία της Δημοκρατίας.
Στη Νέα Δημοκρατία, από την άλλη πλευρά, έχουν ήδη αρχίσει διαβουλεύσεις για τη στάση που θα πρέπει να τηρήσει το κόμμα στα τέλη του Ιανουαρίου, όταν και θα οριστικοποιήσει την απόφασή του για το πρόσωπο του προέδρου που θα υποστηρίξει.
Η διαδικασία εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας θα ξεκινήσει στις 8 Φεβρουαρίου, ενώ προβλέπεται η διεξαγωγή τριών ψηφοφοριών ανά πέντε ημέρες. Αν δεν εκλεγεί πρόεδρος σε καμιά από τις τρεις ψηφοφορίες, τότε θα προκηρυχθούν εκλογές για την ανάδειξη νέας Βουλής στις 26 Μαρτίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα η κατάρριψη drone στη Σαουδική Αραβία με Patriot
- Γεραπετρίτης: «Εχει χαθεί η έννοια των σταθερών» σήμερα στη «διεθνή γεωπολιτική αρένα»
- ΚΚΕ: Μηνύματα από το Κόμμα Τουντέχ του Ιράν, τα ΚΚ Ισραήλ και Τουρκίας, σε μεγάλη συγκέντρωση στο ΣΕΦ
- Γάζα: Σκοτώθηκε συμβασιούχος του ΠΟΥ – Αναστέλλει τις διακομιδές του στην Αίγυπτο ο Οργανισμός
- Στενά του Ορμούζ: Ψηφοφορία στο ΣΑ του ΟΗΕ σε σχέδιο απόφασης για τη ναυσιπλοΐα
- Ρωσία: Τουλάχιστον 5 νεκροί και χιλιάδες εκτοπισμένοι εξαιτίας πλημμυρών και κατολισθήσεων στο Νταγκεστάν