Δολοφονήθηκε ο ιδρυτής της Republic National Bank of New York, Εντμοντ Σάφρα
Σε πυρκαγιά που έβαλαν δύο ένοπλοι άνδρες στο σπίτι του στο Μονακό έχασε τη ζωή του την Παρασκευή ο πάμπλουτος τραπεζίτης και ιδρυτής της τράπεζας Republic National of New York, Εντμοντ Σάφρα.
48
Σε πυρκαγιά που έβαλαν δύο ένοπλοι άνδρες στο σπίτι του στο Μονακό έχασε τη ζωή του την Παρασκευή ο πάμπλουτος τραπεζίτης και ιδρυτής της τράπεζας Republic National of New York, Εντμοντ Σάφρα.
Σύμφωνα με την αστυνομία, δύο μασκοφόροι οπλισμένοι με μαχαίρια εισέβαλαν στο σπίτι του Σάφρα, τραυματίζοντας τον σωματοφύλακα της οικογένειας, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, και έβαλαν φωτιά, η οποία εξαπλώθηκε πολύ γρήγορα. Οι πυροσβέστες χρειάστηκαν περίπου τρεις ώρες για να τη σβήσουν.
Στο κτίριο εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν, εκτός από τον Σάφρα, η γυναίκα και η κόρη του, οι οποίες κατάφεραν να βγουν χωρίς να τραυματιστούν, καθώς και η νταντά της κόρης, η οποία όμως σκοτώθηκε.
Associated Press
- Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ανοίγει την κάνουλα της ρευστότητας για τις κεντρικές τράπεζες
- Το πολεμικό ναυτικό της Γαλλίας κατέσχεσε τεράστιο φορτίο με κοκαΐνη στον Ειρηνικό
- Η Ρωσία μέσω της Μαρία Ζαχάροβα διαψεύδει τον θάνατο Ναβάλνι από δηλητήριο βατράχου
- Η Νέα Ζηλανδία στο έλεος νέων καταιγίδων και ισχυρών ανέμων μετά από πλημμύρες με έναν νεκρό
- Γιατί αυτός είναι ο πιο παγωμένος χειμώνας των crypto
- Ο Τραμπ ακόμη «ποθεί» η χώρα του να αποκτήσει τη Γροιλανδία, τονίζει η πρωθυπουργός της Δανίας