
Εντονα πλεονασματικό το εμπορικό ισοζύγιο της Ρωσίας
Το πλεόνασμα στο εμπορικό ισοζύγιο της Ρωσίας έφθασε στα 24 δισ. δολάρια (7,4 τρισ. δρχ.) το πρώτο οκτάμηνο του 1999, ανακοίνωσε την Πέμπτη ο υπουργός Εμπορίου Μιχαήλ Φραντκόφ.
76
Το πλεόνασμα στο εμπορικό ισοζύγιο της Ρωσίας έφθασε στα 24 δισ. δολάρια (7,4 τρισ. δρχ.) το πρώτο οκτάμηνο του 1999, ανακοίνωσε την Πέμπτη ο υπουργός Εμπορίου Μιχαήλ Φραντκόφ.
Η μεγάλη άνοδος οφείλεται εν μέρει στις εξαγωγές όπλων, που αυξήθηκαν κατά 80% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του 1998, δήλωσε ο Φραντκόφ στο πρακτορείο Ιντερφαξ.
Οι εισαγωγές έπεσαν κατακόρυφα μετά την οικονομική κρίση που ξέσπασε στη χώρα τον Αύγουστο του 1998, με συνέπεια να βελτιωθεί το ισοζύγιο. Οι υψηλές τιμές πετρελαίου διεθνώς, συνέβαλαν επίσης στην αύξηση του πλεονάσματος.
Associated Press
- «Σύμφωνο Επενδύσεων και Θέσεων Εργασίας» πρότεινε στις Βρυξέλλες ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλαδας
- Ανδρουλάκης: Manual Μητσοτάκη να πετά τις δικογραφίες στον κάδο των αχρήστων – Αξιακή η μάχη των εκλογών
- Η αμερικανική υπηρεσία φαρμάκων μπλόκαρε τη δημοσίευση μελετών που έβρισκαν τα εμβόλια ασφαλή
- Ο «πόλεμος» των Μπλέικ Λάιβλι και Τζάστιν Μπαλντόνι τελείωσε – Οι δικηγόροι τους πανηγυρίζουν
- Ευρωπαϊκή ναυτιλία: Από τις κυρίαρχες παγκοσμίως – Στα 148,7 δισ. ευρώ η συμβολή της στην οικονομία της ΕΕ
- Τέλος εποχής για τη Μονακό: Οι παίκτες που φεύγουν το καλοκαίρι από το Πριγκιπάτο

