
Ο Ροστροπόβιτς στο Βερολίνο για συναυλία με τους Σκόρπιονς
Επιστρέφει ο βιολοντσελίστας Μιέστισλαβ Ροστροπόβιτς, δέκα χρόνια μετά την αυτοσχέδια συναυλία που είχε δώσει μπροστά από το γκρεμισμένο τείχος του Βερολίνου, για να συμμετάσχει στον εορτασμό των δέκα χρόνων από την πτώση του.
55
Επιστρέφει ο βιολοντσελίστας Μιέστισλαβ Ροστροπόβιτς, δέκα χρόνια μετά την αυτοσχέδια συναυλία που είχε δώσει μπροστά από το γκρεμισμένο τείχος του Βερολίνου, για να συμμετάσχει στον εορτασμό των δέκα χρόνων από την πτώση του.
Αυτήν τη φορά ο Ροστροπόβιτς και άλλοι 164 βιολοντσελίστες θα συνοδεύουν τους Σκόρπιονς, που θα παίξουν στις 9 Νοεμβρίου το διάσημο Wind of Change μπροστά στο γνωστότερο σύμβολο του Βερολίνου: την πύλη του Βραδεμβούργου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γιόκιτς: «Αν ήμασταν στη Σερβία θα μας είχαν διώξει όλους»
- Μανιφέστο Τσίπρα: Τρεις δυνάμεις, μία συμπαράταξη και η ελπίδα για μια κυβερνώσα Αριστερά της Νέα Εποχής
- Ο Τραμπ απειλεί να αποσύρει στρατεύματα από τις «απαίσιες» Ιταλία και Ισπανία – Η απάντηση Μαδρίτης και Ρώμης
- Θεσσαλονίκη: Αποκαταστάθηκε το τραύμα στο δάχτυλο του 5χρονου αγοριού
- «Σαν μεγάλο αιλουροειδές» – Η ερωτική ζωή του Άιρτον Σένα πριν το τραγικό ατύχημα
- Η στρατηγική «μην ενοχλείτε» από τον Λανουά
- Ο πόλεμος στο Ιράν επιτάχυνε την πράσινη μετάβαση, λέει ο ΟΗΕ
- Ένα δισεκατομμύριο συσκευές συνδεδεμένες: Η σιωπηλή επανάσταση του IoT
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 01.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/greg-rakozy-8xx5BRBYwHY-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442