Συζητείται η επιβολή τέλους στις χρηματιστηριακές συναλλαγές
Εντός της ερχόμενης εβδομάδας η κυβέρνηση καταθέτει στη Βουλή το νομοσχέδιο για την επιβολή τέλους στις χρηματιστηριακές συναλλαγές. Ο Κύπριος υπουργός Οικονομικών Τάκης Κληρίδης παρουσιάζοντας χθες τον ενοποιημένο προϋπολογισμό για το 2000 στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, ανέφερε επισήμως ότι το ύψος αυτού του τέλους θα είναι της τάξης του 1% και θα αποφέρει στο κράτος έσοδα 60 περίπου εκατομμύρια λίρες ετησίως.
Εντός της ερχόμενης εβδομάδας η κυβέρνηση καταθέτει στη Βουλή το νομοσχέδιο για την επιβολή τέλους στις χρηματιστηριακές συναλλαγές.
Ο Κύπριος υπουργός Οικονομικών Τάκης Κληρίδης παρουσιάζοντας χθες τον ενοποιημένο προϋπολογισμό για το 2000 στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, ανέφερε επισήμως ότι το ύψος αυτού του τέλους θα είναι της τάξης του 1% και θα αποφέρει στο κράτος έσοδα 60 περίπου εκατομμύρια λίρες ετησίως.
- Τζον Γουίκ: Ο Κιάνου Ριβς φέρνει το χάος στο PlayStation – «Χρυσό φαινόμενο»
- Ένα ήπιο κύμα αντίστασης στον Τραμπ έκανε τη εμφάνισή του – Τι μπορεί να πετύχει
- Ο Κωστούλας έγινε… Κατσούλας και τα social media «δικάζουν» τον Ντάρεν Φλέτσερ (pics)
- Ιράν: «Η μπάλα είναι στο γήπεδο τους» – Η Τεχεράνη δηλώνει έτοιμη για συμβιβασμούς στα πυρηνικά αν οι ΗΠΑ συζητήσουν άρση των κυρώσεων
- Τουρκία: Κατέρρευσε το φράγμα Ντιμ στην Αττάλεια – Πλημμύρες και καταστροφές, εκκενώνονται σπίτια
- Κάτω τα χέρια από τον Γιάνη Μαΐστρο!



