Στη Nostos η διαφημιστική καμπάνια του ΕΟΤ στο εξωτερικό για το 1999 – 2000
Η κοινοπραξία Nostos, την οποία απαρτίζουν οι διαφημιστικές εταιρείες BBDO Athens, Leo Burnett και Olympic DDB, επελέγη ομόφωνα από το διοικητικό συμβούλιο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, για την υλοποίηση της διαφημιστικής καμπάνιας της χώρας στο εξωτερικό, κατά την επόμενη τουριστική περίοδο 1999 - 2000.
76
Η κοινοπραξία Nostos, την οποία απαρτίζουν οι διαφημιστικές εταιρείες BBDO Athens, Leo Burnett και Olympic DDB, επελέγη ομόφωνα από το διοικητικό συμβούλιο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, για την υλοποίηση της διαφημιστικής καμπάνιας της χώρας στο εξωτερικό, κατά την επόμενη τουριστική περίοδο 1999 – 2000.
Η συγκεκριμένη κοινοπραξία συγκέντρωσε, στην αξιολόγηση από την επιτροπή του διαγωνισμού στον ΕΟΤ, την υψηλότερη βαθμολογία, τόσο στον τομέα των δημιουργικών προτάσεων (91,5 βαθμοί σε σύνολο 100), όσο και στον τομέα των Μέσων Ενημέρωσης (83,7 βαθμοί).
Στον ανοικτό διεθνή διαγωνισμό, είχαν υποβάλει προσφορές δέκα εταιρείες και κοινοπραξίες. Πέντε προτάσεις προέρχονταν από την Ελλάδα, δύο από τη Γερμανία, μία από την Ισπανία, μία από την Ελβετία και μία από τη Σουηδία.
ΑΠΕ
- Τζον Γουίκ: Ο Κιάνου Ριβς φέρνει το χάος στο PlayStation – «Χρυσό φαινόμενο»
- Ένα ήπιο κύμα αντίστασης στον Τραμπ έκανε τη εμφάνισή του – Τι μπορεί να πετύχει
- Ο Κωστούλας έγινε… Κατσούλας και τα social media «δικάζουν» τον Ντάρεν Φλέτσερ (pics)
- Ιράν: «Η μπάλα είναι στο γήπεδο τους» – Η Τεχεράνη δηλώνει έτοιμη για συμβιβασμούς στα πυρηνικά αν οι ΗΠΑ συζητήσουν άρση των κυρώσεων
- Τουρκία: Κατέρρευσε το φράγμα Ντιμ στην Αττάλεια – Πλημμύρες και καταστροφές, εκκενώνονται σπίτια
- Κάτω τα χέρια από τον Γιάνη Μαΐστρο!



