47

Εκλογικό και πανηγυρικό χαρακτήρα ενόψει των βουλευτικών εκλογών, θα έχει το Συνέδριο του Συνασπισμού που θα γίνει το Δεκέμβριο, σε μια προσπάθεια να ξεπεραστούν οι αντιπαραθέσεις στο εσωτερικό του σχετικά με την ιδεολογία, την πολιτική ταυτότητα και τις θέσεις του κόμματος.

Το σαββατοκύριακο συνεδρίασαν από κοινού η Πολιτική Γραμματεία και η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Συνασπισμού, αλλά δεν στάθηκε δυνατό να υπάρξει σύγκλιση στις τρεις διαφορετικές εισηγήσεις που είχαν κατατεθεί πριν από μία εβδομάδα. Ο πρόεδρος του κόμματος Νίκος Κωνσταντόπουλος απείλησε ακόμα και με παραίτηση, λέγοντας ότι δεν μπορεί να είναι πρόεδρος του εαυτού του.


Μέσα σε αυτό το κλίμα επικράτησε η άποψη να περιμένουν για αργότερα οι διαφωνίες και να επικεντρωθούν τώρα όλες οι δραστηριότητες στην προετοιμασία για τη μάχη των βουλευτικών εκλογών.

ΜΠΕ