Δυναμική εξέλιξη στην γραμμή Πάτρα – Πρίντεζι
Αθήνα- Στο χρόνο ρεκόρ των εννέα ωρών (έναντι 14 σήμερα) θα εκτελούν τα πλοία της εταιρίας Στρίντζη καθημερινά δρομολόγια στη γραμμή Πάτρας - Πρίντεζι Ιταλίας από το 2000.
67
Αθήνα- Στο χρόνο ρεκόρ των εννέα ωρών (έναντι 14 σήμερα) θα εκτελούν τα πλοία της εταιρίας Στρίντζη καθημερινά δρομολόγια στη γραμμή Πάτρας – Πρίντεζι Ιταλίας από το 2000.
Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της εταιρίας, στη γραμμή Πάτρας – Αγκόνας θα εκτελούνται καθημερινά δρομολόγια (από Πάτρα στη 1 μ.μ.) σε 21 ώρες μέσω Πρίντεζι.
Οι γραμμές θα καλύπτονται από τα δύο υπερσύγχρονα πλοία υψηλών ταχυτήτων που ήδη ναυπηγούνται στα ολλανδικά ναυπηγεία Van Der Giessen De Noord.
Στις γραμμές της Αδριατικής το 2000 θα είναι δρομολογημένα συνολικά επτά πλοία της Strintzis Lines.
ΑΠΕ
- Αν η Ουκρανία συμφωνήσει με τις ΗΠΑ, θα υπογράψουν τις εγγυήσεις ασφαλείας και ανοικοδόμησης στο Νταβός
- Βλάχος: «Η προσοχή μας είναι στην Ιταλία» – Χαλυβόπουλος: «Μεγάλος στόχος το χρυσό» (vid)
- Πετράλωνα: Αντιφασιστική συγκέντρωση για τα 13 χρόνια από τη δολοφονία του Σαχζάτ Λουκμάν
- Η ΕΕ προτρέπει τη βαριά βιομηχανία να στηρίξει το brand «Made in Europe»
- Aπό το Homeland στο Slow Horses: Oι οκτώ καλύτεροι τηλεοπτικοί κατάσκοποι για γεωπολιτικό binge-watching
- Γερμανία: Θα αποφασίσουμε με τους Ευρωπαίους εταίρους την απάντηση στον Τραμπ για την επιβολή επιπλέον δασμών

