Τραπεζική συνεργασία Ρωσίας, Κύπρου
Λευκωσία: Η πρώτη στη Ρωσία επενδυτική τράπεζα με ξένα κεφάλαια, τα οποία θα προέρχονται κατά 75% από την Κυπριακή Τράπεζα Αναπτύξεως (ΚΤΑ), εγκαινιάζεται στις 15 Οκτωβρίου στην περιοχή του Κρασνοτάρ.
47
Λευκωσία: Η πρώτη στη Ρωσία επενδυτική τράπεζα με ξένα κεφάλαια, τα οποία θα προέρχονται κατά 75% από την Κυπριακή Τράπεζα Αναπτύξεως (ΚΤΑ), εγκαινιάζεται στις 15 Οκτωβρίου στην περιοχή του Κρασνοτάρ.
Πρόκειται για την Επενδυτική Τράπεζα του Κουμπάν που θα εγκαινιαστεί από τον Υπουργό Οικονομικών της Κύπρου Τάκη Κληρίδη, ο οποίος θα μεταβεί για το λόγο αυτό στην περιοχή συνοδευόμενος από την ηγεσία της ΚΤΑ και μεγάλη ομάδα Κυπρίων επιχειρηματιών.
Σε συνέντευξή του στο ΚΥΠΕ ο πρέσβης της Ρωσίας στην Κύπρο Γκεόργκι Μουράτοφ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της χώρας του για την κυπριακή χειρονομία, σημειώνοντας ότι η νεοϊδρυθείσα Τράπεζα θα
μπορεί να χρηματοδοτεί σημαντικά έργα ανάπτυξης στο Κρασνοτάρ, αλλά και θα διευκολύνει Κύπριους επιχειρηματίες που θα ήθελαν να επεκταθούν στην περιοχή αυτή της Μαύρης Θάλασσας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Γιόβιτς ανοίγει το σκορ για την «Ένωση» (vid)
- Αγρότες: Στην τελική ευθεία το ραντεβού με τον πρωθυπουργό – Οι κόκκινες γραμμές και ο «πάγος» του Μαξίμου
- LIVE: Ρεάλ Σοσιεδάδ – Μπαρτσελόνα
- Άστον Βίλα – Έβερτον 0-1: Ήττα σοκ για τους «Χωριάτες»
- «Μηδενική προπώληση, βανδαλισμοί και αποκλεισμός της Ιβάνκα» – Φιάσκο της χρονιάς το ντοκιμαντέρ της Μελάνια Τραμπ;
- Η γενιά των 20άρηδων που χτίζει εταιρείες δισεκατομμυρίων στo AI


