The Charity Of Night – Κριτική
Ο Καναδός τραγουδιστής και τραγουδοποιός Bruce Cockburn γεννήθηκε το 1945. Από μικρός άρχισε να παίζει κιθάρα έχοντας για μέντορές του τον Big Bill Broonzy και τον Mississippi John Hurt. Τα 30 χρόνια της καριέρας του και τα 23 άλμπουμ που μέχρι σήμερα έχει κυκλοφορήσει μπορεί να μην του χάρισαν εμπορική επιτυχία, τον ανέδειξαν όμως σε χαρακτηριστική περίπτωση καλλιτέχνη με μικρό αλλά αφοσιωμένο ακροατήριο.
Το «The Charity Of Night» είναι το πρώτο άλμπουμ του που κυκλοφορεί στην ετικέτα της Rykodisc, συγκεντρώνοντας όλα τα χαρακτηριστικά του γνωρίσματα: αφηγηματικές μπαλάντες, ακουστικές ινστρουμένταλ συνθέσεις με jazz χροιά, ατμοσφαιρικές αισθήσεις, πρώτης κλάσης ερμηνεία. Στο πλευρό του στέκονται ικανοί συνεργάτες όπως ο βιμπραφωνίστας Gary Burton, ο ντράμερ Gary Craig, ο μπασίστας Rob Wasserman και καλεσμένοι όπως οι Jonatha Brook, Ani Difranco, Maria Muldaur, Bonnie Raitt κ.ά.
- Βραζιλία: Τουλάχιστον 30 τραυματίες από κεραυνό σε διαδήλωση υποστηρικτών του Μπολσονάρου
- Κοντά σε νέα εποχή η Λίβερπουλ: «Απολύεται ο Σλοτ, τον αντικαθιστά ο Αλόνσο»
- Λέπρα: Όχι απλώς υπάρχει, αλλά πρέπει να τύχει περισσότερης προσοχής
- Πηνελόπη Αναστασοπούλου για Πέτρο Φιλιππίδη: Είμαι θυμωμένη, αλλά δεν έχω ευχηθεί το κακό κανενός – Δικαιοσύνη ζήτησα
- Σέρρες: Σε αναστολή καθηκόντων η καθηγήτρια που φίμωσε μαθητή – «Σοβαρή διοικητική παράβλεψη» λέει το υπουργείο Παιδείας
- Μπενίτεθ: «Αξίζαμε να νικήσουμε»

