Μια διατροφολόγος εξηγεί την διαφορά μεταξύ δύο υγιεινών γευμάτων
Αμυδρή στο μάτι, σημαντικότατη θερμιδικά! Εσείς θα ξεχωρίζατε ποιο από τα δύο πιάτα είναι το πιο ελαφρύ;
Αμυδρή στο μάτι, σημαντικότατη θερμιδικά! Εσείς θα ξεχωρίζατε ποιο από τα δύο πιάτα είναι το πιο ελαφρύ;

Ένα ξεχωριστό επιδόρπιο με το kick του τζίντζερ στον ουρανίσκο να κάνει την διαφορά

Αν και το γιαούρτι, που σημαίνει «παχύ γάλα» στα τουρκικά, φτιάχνεται στην Ελλάδα συνήθως από γάλα αγελάδας, γίδας ή προβάτου, σε άλλες χώρες παρασκευάζεται και από γάλα καμήλας, ταράνδου, βούβαλου ή οποιουδήποτε άλλου γαλακτοπαραγωγού θηλαστικού.

Τείνουμε να λαμβάνουμε πολλά και διαφορετικά μηνύματα αναφορικά με το εάν θα πρέπει να συμπεριλαμβάνουμε λιπαρά στην διατροφή μας. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ποια διαιτητικά λίπη διαδραματίζουν βασικό ρόλο στη συνολική διατροφή και επομένως δεν πρέπει να αποφεύγονται εντελώς.

Οι αρτοποιοί υποστηρίζουν ότι η ένταξη στον κατάλογο της UNESCO θα προστατεύσει την τεχνογνωσία που έχει κληρονομηθεί από γενιά σε γενιά.
Το TikTok γέμισε με τη συνταγή που συνδυάζει σοκολάτα με marshmallows και ποπ κορν.
Πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για ένα λαχταριστό πιάτο ζυμαρικών; Η απάντηση είναι μία: κάθε στιγμή!
Σε κάποια σπίτια της Αθήνας, πεχάμετρα, αντλίες και εναλλάκτες θερμότητας έχουν εκθρονίσει τις κατσαρόλες και τα τηγάνια. Και το αποτέλεσμα, μπύρες μοναδικές και περίπλοκες, ίσως κάποτε φτάσει μέχρι το σπίτι μας ή το αγαπημένο μας μπαρ.
Πρόκειται για τον ταξιδιωτικό οδηγό που ο σπουδαίος Άντονι Μπουρντέν είχε ξεκινήσει να γράφει πριν την αυτοκτονία του το 2018.
Με αφορμή τον χιονιά, (ξαν)άνοιξε η συζήτηση για το αν προστατεύουμε τους εργαζόμενους στον τομέα του delivery παραγγέλνοντας ή μη
Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τελικά πόσο καιρό μπορούν να διατηρηθούν φρέσκα ή τουλάχιστον κατάλληλα για κατανάλωση;
Δοκιμάστε την πανεύκολη συνταγή που έχει γίνει viral.
Η Κένταλ Τζένερ έχει πλέον την δική της τεκίλα, στην υγεία της!
Από την Αυστραλία έως τη Βενεζουέλα, δείτε τι υπάρχει στο μενού για πρωινό σε 50 διαφορετικές χώρες
Το Sachima είναι ένα σνακ με σπουδαία ιστορία που μπορούμε να το γευτούμε μέχρι σήμερα χάρη σε ένα από τα ελάχιστα εναπομείναντα παραδοσιακά μαγαζιά που το φτιάχνουν "όπως παλιά"
Όταν η θερμοκρασία πέφτει κατά τη διάρκεια του χειμώνα, οι λιγούρες για πλούσια σε λιπαρά και θερμίδες γεύματα αυξάνονται
Συνταγή για χειμωνιάτικη και πλούσια μακαρονάδα.
Η πιο εύκολη συνταγή για τις λιγούρες του χιονιά
Παράξενα ψωμιά, λαχταριστές ζύμες, sexy πρόσοψη και γρήγορη εξάντληση των προϊόντων-μα τι συμβαίνει επιτέλους με αυτό το Kora;
O τραχανάς, ένα πιάτο της παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας, παίρνει μια άλλη διάσταση στη συνταγή αυτή που χαρακτηρίζεται από τις ιδιαίτερα χαμηλές θερμίδες και τα λίγα λιπαρά που περιέχει
Τα φρούτα που μπορούν να γίνουν ο καλύτερος σύμμαχος στο αδυνάτισμα
Η νέα γενιά μιας οικογένειας ελαιοπαραγωγών της Μεσσηνίας ανακαλεί το παλαιό αρβανίτικο όνομα του χωριού τους και δημιουργεί ένα ολοκληρωμένο πακέτο σύγχρονης μινιμαλιστικής αισθητικής για ένα βιολογικό εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο.
Η αρχαιολογική σκαπάνη στην Αίγυπτο, μέσα από τις προσπάθειες μίας αμερικανο-αιγυπτιακής ομάδας στην αρχαία Άβυδο, κοντά στη σημερινή πόλη Σοχάγκ που βρίσκεται πάνω στον Νείλο στην κεντρική Αίγυπτο, ίσως αλλάξει την παγκόσμια ιστορία της μπύρας...
Μια πλούσια, υγρή τούρτα σοκολάτας που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα στο ρομαντικό σας δείπνο
Ο γνωστός σεφ, παρέα με την Ντορέτα Παπαδημητρίου, ετοίμασε ένα ριζότο με θαλασσινά, ενώ παρέα με τις Μαρία Σολωμού και Κατερίνα Ζαρίφη έφτιαξαν ένα εύκολο γλυκό
Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος
Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη
Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος
Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673
ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442