Γλυκό με σοκολάτα, μπανάνα και ψωμί που περίσσεψε
Συνταγή για πλούσιο και απολαυστικό bread pudding.
Συνταγή για πλούσιο και απολαυστικό bread pudding.

Δροσερή και νόστιμη, μπορτείτε να συσκευάσετε μερικές μερίδες και για δώρα σε φίλους

Το αβοκάντο έχει μπει στις ζωές μας τα τελευταία χρόνια αρκετά δυναμικά και αυτό δεν είναι τυχαίο.

Βρήκαμε και δοκιμάσαμε την απίθανη και πανεύκολη συνταγή του Δημήτρη Μακρυνιώτη για καριόκες με μόλις 3 υλικά. Γίνεται πολύ γρήγορα και το αποτέλεσμα είναι θεϊκό.

Με μια χαρακτηριστική αψάδα και ό, τι πρέπει για το πρώτο γεύμα στο μπαλκόνι
Η ζάχαρη και τα σιρόπια ζάχαρης θεωρούνται παλιομοδίτικα, πια, από τους διακεκριμένους bartenders του κόσμου
Το μέλλον στην κονσερβοποίηση των ψαριών και των θαλασσινών έρχεται από την Βιέννη και την Ισπανία
Για δεύτερη χρονιά, "Το Σεντούκι της Γιαγιάς" τίμησε τους λάτρεις της όγδοης τέχνης και της γαστρονομίας
Ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα της διαλειμματικής νηστείας είναι η δίαιτα 16:8, η οποία περιορίζει την πρόσληψη οποιασδήποτε τροφής σε μία μόνο συγκεκριμένη περίοδο 8 ωρών καθημερινά (π.χ. 12.00-20.00) και απαγορεύει την κατανάλωση τροφής τις υπόλοιπες 16 ώρες
Η πρωτοβουλία έχει ήδη αποδειχθεί ιδιαιτέρως επικερδής
Δεκάδες πολύτιμες συνταγές και αφηγήσεις μαζεύτηκαν σε ένα βιβλίο με τίτλο Grand Dishes.
Σύμφωνα με τη Lady Gaga, πίσω από την συνεργασία της με την Dom Pérignon, κρύβεται η ιδέα της για το «σύμπαν που μοιραζόμαστε».
Το αγαπημένο κυπριακό τυρί αναγνωρίστηκε επιτέλους ως προϊόν ΠΟΠ και οι New York Times πρότειναν μια ευφάνταστη σαλάτα στην οποία πρωταγωνιστεί.
Κάτι μαγικό συμβαίνει όταν η κάπαρη τηγανιστεί.
Έχει σχήμα φύλλου και γεύση βοδινού. Τι είναι;
Η γλυκιά ιστορία πίσω από τον τίτλο της ταινίας που διεκδικεί το μεγάλο βραβείο.
Τέλειες για κάθε ώρα της μέρας και για όλη την οικογένεια
Νέα έρευνα φέρνει στο φως την επίπτωση που έχουν οι καθημερινές μας επιλογές στο περιβάλλον
Αν θέλεις να μάθεις να φτιάχνεις την τέλεια ομελέτα, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις μαθήματα από τον σεφ Πάνο Ιωαννίδη.
H κατανάλωση ψαριού δεν είναι σε όλες τις περιπτώσεις «διατροφικός θησαυρός»
Οι τραγανές, ακανόνιστες άκρες που καραμελώνουν δίνοντας την απολαυστική υφή και την έκρηξη γεύσης- δημιουργούνται από το γερό πάτημα του κρέατος πάνω στην καυτή πλάκα- δηλαδή το smashing.
Αυτά τα νόστιμα τυροπιτάκια σε μια ασυνήθιστη παραλλαγή θα γίνουν η νέα σας αγαπημένη συνταγή
Τα φυτοφάρμακα και τα χημικά που καταναλώνουμε μαζί με τα θρεπτικά λαχανικά και φρούτα μας, έχουν οδηγήσει πολλούς καταναλωτές σε bio μονοπάτια. Μήπως όμως να το ξανασκεφτούν;
Την ίδια ώρα η Μαρία… μιλούσε στο τηλέφωνο, αλλά εμφανίστηκε μετά από λίγο για να επιτηρήσει το πώς προχωρούσαν οι εργασίες στην κουζίνα!
Μεσογειακή διατροφή, "street food" και "boza": Τα κοινά και οι διαφορές στο καθημερινό τραπέζι Ελλήνων και κατακτητών
Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος
Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη
Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος
Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673
ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442