Ο σεφ του «Πάμε Δανάη!» Απόστολος Ρουβάς ετοίμασε σήμερα, Παρασκευηή, μια γευστική και εύκολη πίτσα, δίνοτνάς μας ιδέα για την λιχουδιά του Σαββατοκύριακου.

Βροχερό καθώς αναμένεται, η ιδέα μιας χειροποίητης, λαχταριστής πίτσας μαζί με ταινία και καλή παρέα φαντάζει πολύ δελεαστική.

Ας ξεκινήσουμε, λοιπόν, τις ετοιμασίες!

ΥΛΙΚΑ

Για τη ζύμη:

350 γρ. αλεύρι τύπου 00

200 γρ. αλεύρι τύπου Μ (αλεύρι από σκληρό σιτάρι με κίτρινο χρώμα)

10-12 γρ. αλάτι

300 ml νερό

25 γρ. μαγιά φρέσκια

1 κ.γλ. ζάχαρη κρυσταλλική

50 ml ελαιόλαδο

Για τη σάλτσα:

250 γρ. συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας

1 κ.γλ. πελτέ ντομάτας

½ σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη

1 κ.γλ. ρίγανη αποξηραμένη

Λίγα φύλλα φρέσκου βασιλικού ψιλοκομμένα

2 κ.σ. παρμεζάνα τριμμένη

1 κ.σ. ελαιόλαδο

Αλάτι και πιπέρι

Αυτοσχεδιάστε με τις γαρνιτούρες-τυρί και πεπερόνι είναι ένας αλάνθαστος συνδυασμός τελειότητας στην πίτσα

Για τις γαρνιτούρες:

250 γρ. μοσταρέλα τριμμένη

250 γρ. γκούντα τριμμένο

4-6 φέτες ζαμπόν

1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε στικ

200 γρ. φρέσκα μανιτάρια κομμένα σε λεπτές φέτες

1 ξερό κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες

4 φέτες μπέικον

Ακολουθήστε τις οδηγίες του Απόστολου Ρουβά για την εκτέλεση και καλή σας όρεξη!

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο