Το πρώτο vegan πανηγυρί στην Ικαρία είναι γεγονός - Τι έφαγαν οι τουρίστες
Σε μια εποχή που όλα «πρασινίζουν» και γίνονται πιο eco- και health-friendly, γιατί τα πανηγύρια να μείνουν εκτός;
Σε μια εποχή που όλα «πρασινίζουν» και γίνονται πιο eco- και health-friendly, γιατί τα πανηγύρια να μείνουν εκτός;

Ορισμένα τρόφιμα, όπως το κόκκινο κρέας, παράγουν πολύ περισσότερα αέρια του θερμοκηπίου από άλλα.

Φρουτάλια από την Άνδρο, καλόγερος από τη Νάξο, ρεβιθάδα από τη Σίφνο και λαδένια από την Κίμωλο, τέσσερις πεντανόστιμες συνταγές που αν βρεθείτε στις Κυκλάδες πρέπει οπωσδήποτε να απολαύσετε!

Μόλις με τέσσερα υλικά, φτιάχνουμε ένα λαχταριστό και πανεύκολο μωσαϊκό απλωμένο σε ταψί και καλυμμένο με πραλίνα.

Το καλοκαίρι είναι η εποχή των φρούτων, των λαχανικών και φυσικά των θαλασσινών.
Σε μια εποχή που όλα «πρασινίζουν» και γίνονται πιο eco- και health-friendly, γιατί τα πανηγύρια να μείνουν εκτός;
Το σορμπέ καρπούζι είναι το τέλειο επιδόρπιο για τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού.
Τα περισσότερα τυριά παρά ότι είναι εύγευστα ευθύνονται για αύξηση της χοληστερόλης καθώς και πολλές θερμίδες. Υπάρχουν όμως εξαιρέσεις για τη νόστιμη αυτή τροφή.
Η πιο καλοκαιρινή συνταγή για καλαμάρι γίνεται με λίγα υλικά σε 10 λεπτά!
Τα κάσιους που χτυπάμε στο μπλέντερ μαζί με τις φρέσκιες ντομάτες δίνουν μοναδική κρεμώδη υφή στην σάλτσα.
Οι φίλοι της βότκας μπορούν να αναζητήσουν αυτό το όμορφο ντιζαινάτο κατάστημα.
Τα κυκλαδίτικα τυριά γίνονται «κεφτέδες» και σερβίρονται πάνω σε μαρμελάδα ντομάτας.
Θα κερδίσεις τη γεύση και τους πόντους εντυπωσιασμού, θα γλιτώσεις τον κόπο και την ατέλειωτη καθαριότητα
Εύκολο, γρήγορο και υγιεινό παγωτό μάνγκο που θα σας ξετρελάνει.
«Οι σουηδικοί κεφτέδες βασίζονται στην πραγματικότητα σε μια συνταγή που ο βασιλιάς Κάρολος ΙΒ’ έφερε από την Τουρκία στις αρχές του 18ου αιώνα»
Τα pancakes είναι μια από τις πιο γευστικές και λαχταριστές προτάσεις για πρωϊνό.
Σερβίρονται κρύα με λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Ενας εξαίσιος συνδυασμός αρωματισμένος με βασιλικό και δυόσμο.
Μια παραλλαγή της δροσερής σαλάτας, με μπόλικη ντομάτα και φρέσκο κρεμμυδάκι.
Η ενυδάτωση είναι πιο απαραίτητη από ποτέ, όταν οι θερμοκρασίες είναι υψηλές
Η Λέονορ Εσπινόζα είναι μία από τις πιο διάσημες γαστρονομικές φιγούρες της Κολομβίας και ιδιοκτήτης του εστιατορίου «Leo» στη Μπογκοτά και πρόσφατα ανακηρύχθηκε η καλύτερη γυναίκα σεφ του κόσμου για το 2022.
Τα αγαπημένα δροσερά smoothies αποτελούνται από διάφορα φρέσκα φρούτα χτυπημένα στο μπλέντερ μαζί με γάλα, γιαούρτι, χυμό φρούτων, νερό και πάγο. Προσφέρουν γευστική απόλαυση για εσάς και τους φίλους σας.
Τα παγωμένα επιδόρπια χρονολογούνται από την αρχαία Κίνα γύρω στο 200 π.Χ., αλλά χρειάστηκαν μερικές εκατοντάδες χρόνια ακόμη και η προσθήκη γαλακτοκομικών προϊόντων για τη δημιουργία του γλυκού που γνωρίζουμε σήμερα.
Γαστρονομικό site δημιούργησε τη λίστα με τις καλύτερες σαλάτες στον κόσμο και η Ελλάδα δεν θα μπορούσε να λείψει.
Δείτε ολόκληρη τη λίστα
Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος
Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη
Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος
Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673
ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442