Γαλοπούλα στο φούρνο ή την γάστρα;
Έχετε ό,τι χρειάζεστε για να φτιάξετε και να σερβίρετε την γαλοπούλα τα Χριστούγεννα;
Έχετε ό,τι χρειάζεστε για να φτιάξετε και να σερβίρετε την γαλοπούλα τα Χριστούγεννα;

Σήμερα στα Τρίκαλα η γαστρονομία έχει το δικό της ξεχωριστό brand name «Meteorisimo», μέσω του οποίου διασυνδέεται ο γαστρονομικός πολιτισμός με τα τοπικά προϊόντα και τη σύγχρονη γαστρονομία

Εύκολη συνταγή για σπιτικές κροκέτες τόνου

Μάθετε να φτιάχνετε κι εσείς αυτή τη διάσημη σαλάτα αντί να την παραγγέλνετε. Συνδυάζεται ιδανικά με ζυμαρικά και ψητά κρεατικά. Ό,τι πρέπει για ένα γρήγορο και ελαφρύ μεσημεριανό

Ο πληθωρισμός πλήττει σκληρά τις τιμές των τροφίμων. Τι συμβιβασμούς πρέπει να κάνει, λοιπόν, κάποιος στην κουζίνα του;
Ιδανική για όσους κάνουν δίαιτα ή όσους προσέχουν τη διατροφή τους
Απέχει 45 λεπτά από την πόλη, δεν έχει μενού και τα φαγητά μαγειρεύονται αποκλειστικά σε πήλινα σκεύη
Χριστουγεννιάτικα γλυκά με σοκολάτα, κανέλα και - φυσικά - μπόλικο, ελληνικότατο μέλι για να απολαύσετε εσείς και οι καλεσμένοι σας.
Πεντανόστιμες, πρωτότυπες, εύκολες και γρήγορες συνταγές!
Φέτος τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά δοκιμάζουμε κορυφαία γιορτινά ποτά από όλο τον κόσμο και δίνουμε νέα διάσταση στις γιορτές.
Παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα φαγητά από όλη την Ελλάδα για να εμπνευστούμε για το γιορτινό μας τραπέζι και να τα απολαύσουμε όπως παλιά.
Η μπαγκέτα είναι το σύμβολο της γαλλικής κουζίνας
Φρέσκα σαλατικά και μυρωδικά καλλιεργούνται 30 μέτρα κάτω από τους δρόμους του Λονδίνου.
Ενημερωθείτε για τον βιγκανισμό, δείτε πώς μπορείτε να υποκαταστήσετε τα ζωικά προϊόντα, απολαύστε οικολογικά καλλυντικά και ρούχα, ακόμα και μαθήματα γιόγκα.
Γιορτινές βραδιές τον καιρό του πληθωρισμού
Τα... συμπτώματα που θα εμφανιστούν και τα υποκατάστατα που μπορείτε να απολαύσετε.
Φτιάξτε το σαν επαγγελματίας pastry chef και κερδίστε ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους
Το φουά γκρα είναι λιπαρό γαστρονομικό έδεσμα από το συκώτι χήνας ή πάπιας και αποτελούσε βασική διατροφική συνήθεια της βασιλικής οικογένειας.
Έργα τέχνης, live performances -από όπερα μέχρι σύγχρονο ηλεκτρονικό ήχο - και multi culture food pairing, είναι μερικά από όσα πρόκειται να δούμε την Κυριακή, 27 Νοεμβρίου, στο 2ο κατά σειρά Σymposio
Δύο χειμωνιάτικες συνταγές για απολαυστική σπανακόπιτα και γευστικότατο ρολό κιμά με την ευκολία του airfryer.
Επιλέχθηκε μεταξύ 4.434 τυριών από 42 χώρες.
Η μπύρα χωρίς αλκοόλ είναι εδώ και πολύ καιρό κάτι το συνηθισμένο. Κρασί χωρίς αλκοόλ όμως όχι. Σιγά-σιγά κατακτά έδαφος, αν και είναι αρκετά πιο ακριβό.
Εύκολη συνταγή για πικάντικη καρμπονάρα με ντομάτα
Λαμβάνοντας το Χρυσό Μετάλλιο στον Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου, τοποθετήθηκε στο top 3 των κρασιών
Αγαπημένο όσπριο, δημοφιλές πιάτο της ελληνικής κουζίνας με σημαντική διατροφική αξία.
Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος
Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη
Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος
Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673
ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442