Τοπικές λιχουδιές και γεύσεις της Αστυπάλαιας, της πεταλούδας του Αιγαίου
Απείραχτη, άγρια ομορφιά, ανεμοδαρμένα βράχια, ανεξερεύνητες σπηλιές κι ένα πρωτόγονο τοπίο που μοσχοβολά θυμάρι και σαφράν.
Απείραχτη, άγρια ομορφιά, ανεμοδαρμένα βράχια, ανεξερεύνητες σπηλιές κι ένα πρωτόγονο τοπίο που μοσχοβολά θυμάρι και σαφράν.

Ψάξαμε και σας παρουσιάζουμε τα καλύτερα wine bars της Αθήνας: από την κάβα τους, μέχρι προτάσεις για τα «δυνατά» τους σημεία. Απολαύστε τα.

Σε αυτή τη παμπ δεν ρέει μονάχα αλκοόλ - υπάρχουν πίστες χορού, η καθεμία με διαφορετικό είδος μουσικής - από folk μέχρι techno.

Οι γευστικές απολαύσεις είναι πολλές και οι θερμίδες... περισσότερες - Οι συμβουλές για να αποφύγετε τα ανεπιθύμητα κιλά στις διακοπές

Σαν σήμερα στις 4 Αυγούστου 1693 δημιουργήθηκε από έναν καλόγερο η πρώτη σαμπάνια
O Έλληνας σεφ Χρήστος Μπισιώτης μετανάστευσε στις ΗΠΑ το 2007 και έφτασε να μαγειρεύει για τον Μπαράκ Ομπάμα, τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και τον Λεμπρόν Τζέιμς
Οι ειδικοί που έχουν μελετήσει τη σχέση μεταξύ καφεΐνης και ύπνου έχουν βγάλει τα συμπεράσματά τους σχετικά με την ιδανική ώρα για καφέ το πρωί
Τα αποτελέσματα θα μπορούσαν να είναι ολέθρια αν κατανάλωναν αυτά τα φαγητά, με πολλούς τρόπους.
Αν τρώτε τα ίδια γεύματα κάθε μέρα, ίσως πρέπει να αναθεωρήσετε.
Ποιο είναι το λαχταριστό παγωτό με γεύση μαύρης σοκολάτας που έρχεται από την Κέρκυρα και που αναδείχθηκε ως ένα από τα καλύτερα παγκοσμίως από το Taste Atlas
Η Τουρκία επιθυμεί να καταχωρηθεί το ντονέρ ως «εγγυημένη παραδοσιακή σπεσιαλιτέ» της σε όλη την Ευρώπη, όπως το ζαμπόν serrano και η ναπολιτάνικη πίτσα
Αυτά είναι τα σημάδια που μπορούν να σας υποδείξουν ότι πρέπει να αναζητήσετε ένα καλύτερο γεύμα αλλού.
Αρχικά εξυμνήθηκε για τη διερεύνηση των πολύπλοκων τραυμάτων της εργασίας στην κουζίνα, τώρα στην τρίτη σεζόν της η σειρά βουλιάζει από τα cameos των σταρ-σεφ που θέτουν υπό αμφισβήτηση την ειλικρίνειά της.
Πώς θα σας φαινόταν εάν το πιάτο σας είχε... πόδια και ήταν ελαφρώς ανήσυχο;
Ένα κουζινομάχαιρο επιβεβαιώνει ότι κανένα έθνος δεν έχει τόσο μεγάλη εμμονή με το φαγητό εκτός από τους Ιάπωνες
Το πιο αρχετυπικό από τα αμερικανικά τρόφιμα ξεκίνησε όταν οι ΗΠΑ άρχισαν να ξανασυνδέονται στη δεκαετία του 1860 μετά τον αμερικανικό εμφύλιο πόλεμο και να διαμορφώνουν τη νέα τους ταυτότητα.
«Διψάμε» για αυθόρμητα τσουγκρίσματα, μπαλκονάδες με φόντο το ηλιοβασίλεμα και αυτοσχέδια πανηγύρια στο κατάστρωμα του πλοίου.
Καλοκαίρι, ζέστη και τα τρόφιμα χαλάνε πιο εύκολα. Ο Σύνδεσμος Εμπόρων της Κεντρικής Λαχαναγοράς Αθηνών, δίνει απλές συμβουλές, για να μην πετάμε φρούτα και λαχανικά, που χρυσοπληρώσαμε.
Δυστυχώς, δεν βλέπουμε μια επιλογή με pancakes και μπέικον στη λίστα.
Τρώτε ωμό ψάρι, πράγμα που σημαίνει ότι το αγαπημένο σας γεύμα από έξω θα μπορούσε να οδηγήσει σε τροφική δηλητηρίαση.
Οι θαυμαστές του αγαπημένου σεφ του έδωσαν ένα σαφώς σύγχρονο είδος ψηφιακής μεταθανάτιας ζωής -στο επίκεντρο τρυφερών παρωδιακών αστείων.
Η ταπεινή πατάτα είναι ένα θαυματουργό λαχανικό, αλλά οι άνθρωποι τρώνε λιγότερες από ποτέ και έχουν εγκαταλείψει τις φρέσκες πατάτες για τις κατεψυγμένες. Μήπως ήρθε η ώρα να επαναπροσδιορίσουμε τη φήμη της πατάτας;
Μπορεί να γνωρίζετε ήδη ότι τα ντόνατς δεν είναι ιδανικά για τη μακροζωία, αλλά οι γιατροί λένε ότι και αυτά τα υγιεινά τρόφιμα και ποτά πρέπει να καταναλώνονται επίσης με μέτρο.
Το προσωπικό της υποδοχής μοιράζεται τα πράγματα που κάνουν οι επισκέπτες και τους ενοχλούν πραγματικά.
Πόσες φορές έχετε αγοράσει ένα καρπούζι που φαινόταν ώριμο και ζουμερό, για να αποδειχθεί άγλυκο ή στιφό; Κι όμως υπάρχουν μυστικά και μέθοδοι για να το αποφύγετε.
Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος
Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη
Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος
Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673
ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442