Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o

Υπό τους «Ήχους του Δάσους» για 14η χρονιά

Άλλο ένα ορεινό μουσικό φεστιβάλ μας καλεί για μια μίνι απόδραση, στήνοντας τις σκηνές μας μέσα στο δάσος για να απολαύσουμε καλή μουσική μέσα στη φύση, μακριά από το άγχος της πόλης, της καθημερινότητας και ιδιαίτερα το γενικότερο άγχος των τελευταίων δύσκολων ημερών. Ο λόγος για το φεστιβάλ «Ήχοι του Δάσους» που μετρά τη 14η […]

Άλλο ένα ορεινό μουσικό φεστιβάλ μας καλεί για μια μίνι απόδραση, στήνοντας τις σκηνές μας μέσα στο δάσος για να απολαύσουμε καλή μουσική μέσα στη φύση, μακριά από το άγχος της πόλης, της καθημερινότητας και ιδιαίτερα το γενικότερο άγχος των τελευταίων δύσκολων ημερών.

Ο λόγος για το φεστιβάλ «Ήχοι του Δάσους» που μετρά τη 14η χρονιά διοργάνωσής του φιλοξενώντας γνωστά αλλά και ανερχόμενα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 24 έως τις 26 Ιουλίου 2015 στο Οροπέδιο Αγίας Τριάδας στην Καλοσκοπή Φωκίδας και εκτός από τις συναυλίες των καλλιτεχνών θα περιλαμβάνει DJ sets και παράλληλες δραστηριότητες.

Έτσι, μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία εκδηλώσεων όπως περιβαλλοντικές δράσεις, εικαστικά εργαστήρια, σεμινάρια χειροτεχνίας και κοσμημάτων, φουσκωτά παιχνίδια και τραμπολίνο, τοξοβολία, γιγάντια Jenga, ποδηλασία, μαθήματα yoga και άλλες δραστηριότητες εναλλακτικού τουρισμού.

Ο κατάφυτος από έλατα χώρος του φεστιβάλ όπου θα κατασκηνώσουν οι επισκέπτες του, παρέχει: εστιατόριο, μπαρ, τουαλέτες, ντους, parking, γραμματεία, ιατρείο και φαρμακείο.

Το πρόγραμμα των συναυλιών του τριημέρου έχει ως εξής:

Παρασκευή 24 Ιουλίου
Σωκράτης Μάλαμας
Φοίβος Δεληβοριάς
Social Waste
Deadbeat Escapement

Σάββατο 25 Ιουλίου

Μίλτος Πασχαλίδης – Μιρέλα Πάχου
Imam Baildi
Σπύρος Γραμμένος
Μουσικό σχήμα μαθητών Άμφισσας

Κυριακή 26 Ιουλίου
Planet of Zeus
Beyond This Earth
Folk N’ Rock
Παράφρων Θίασος

Info
Tιμές εισιτηρίων: 3ήμερο εισιτήριο: 20 ευρώ (έως τις 23/7) / 25€ – στην είσοδο την Παρασκευή 24/07 / 20€ – στην είσοδο το Σάββατο 25/07 / 10€ – στην είσοδο την Κυριακή 26/07
Στην τιμή του τριήμερου εισιτηρίου περιλαμβάνονται το δικαίωμα κατασκήνωσης και διαμονής στο χώρο του φεστιβάλ, παρακολούθησης των συναυλιών καθώς και συμμετοχής σε οποιαδήποτε δραστηριότητα αυτό περιλαμβάνει.

Σημεία προπώλησης: viva.gr, 11876, καταστήματα Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Ιανός, Reload Stores, Media Markt

entertainment.in.gr

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024