Μάχη για τη ζωή της δίνει η Eλληνοβρετανίδα τουρίστρια, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά το μεσημέρι, όταν βράχος στους καταρράκτες Νυδριού στην Λευκάδα, αποκολλήθηκε και έπεσε στο κεφάλι της.
Η 52χρονη J.P μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο Λευκάδας, όπου οι γιατροί έκαναν τιτάνια προσπάθεια για να την σταθεροποιήσουν και την διασωλήνωσαν.
Λίγα λεπτά μετά τις 22:00 ξεκίνησε η διακομιδή της στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΚΑΤ στην Αθήνα με ασθενοφόρο που έχει εξοπλισμό Μονάδας.
Όπως αναφέρει το ilefkada.gr, η ΜΕΘ του νοσοκομείου Ιωαννίνων είναι κλειστή για τις καθιερωμένες εργασίες φροντίδας και έτσι αποφασίστηκε η μεταφορά της στην πρωτεύουσα.
Πώς έγινε το συμβάν
Σύμφωνα με μαρτυρίες, η ομάδα τουριστών είχε επισκεφθεί νωρίς το μεσημέρι τους καταρράκτες στο Νυδρί όταν αποκολλήθηκε ένας βράχος και την χτύπησε στο κεφάλι.
Αξίζει να σημειωθεί ότι από την πτώση του βράχου σημειώθηκαν και άλλοι μικροτραυματισμοί από μικρότερες πέτρες που έπεσαν και χτύπησαν άλλους επισκέπτες που βρίσκονταν στο σημείο.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων