Ολυμπιακός: Μια εβδομάδα εκτός ο Σιπιόνι
Τι έδειξαν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Λορέντσο Σιπιόνι, μετά τον τραυματισμό του στον ώμο.
Η άτυχη στιγμή του Λορέντσο Σιπιόνι στο 31ο λεπτό της φιλικής αναμέτρησης με τη Φορτούνα Σιτάρντ «πάγωσε» προς στιγμήν τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Ωστόσο, τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων του Αργεντινού έκαναν τους Πειραιώτες να χαμογελούν, καθώς απομάκρυναν τους φόβους για κάποια σοβαρή ζημιά στον ώμο.
Ο τρόπος που αντέδρασε ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου, Χρήστος Θέος, ήταν ενδεικτικός του αρχικού προβληματισμού. Ζήτησε την άμεση αντικατάσταση του παίκτη, δίνοντας παράλληλα εντολή να του ακινητοποιήσουν αμέσως το χέρι. Επιπλέον, με τη λήξη του αγώνα, ο παίκτης πήγε στο νοσοκομείο για επιπλέον έλεγχο.
Ο «συναγερμός» σήμανε κυρίως επειδή ήταν η δεύτερη φορά που ο Σιπιόνι χτυπούσε στο ίδιο ακριβώς σημείο. Ως γνωστόν, οι υποτροπές σε κακώσεις του ώμου κρύβουν συχνά μεγαλύτερους κινδύνους από την αρχική εικόνα του τραύματος. Αλλά ευτυχώς για τον ίδιο και τους «ερυθρόλευκους», τα χειρότερα αποφεύχθηκαν.
Το ιατρικό δελτίο υπαγορεύει συντηρητική αγωγή, με την κατάσταση του «Λόλο» να αξιολογείται καθημερινά από τον Χρήστο Θέο και την ομάδα του. Εκτιμάται ότι θα μείνει εκτός προπονήσεων για περίπου μία εβδομάδα, διάστημα κατά το οποίο θα κυκλοφορεί με δεμένο τον ώμο. Φυσικά δεν υπολογίζεται φιλικό με τον Άγιαξ (16:30), ενώ θα απουσιάσει και από τα επερχόμενα παιχνίδια προετοιμασίας κόντρα σε Αντβέρπ (24/07) και Άλκμααρ (25/07).
Στόχος του ιατρικού επιτελεί να είναι η ίαση του τραύματος και η ασφαλής επανένταξή του στο κανονικό πρόγραμμα, χωρίς ρίσκο, με την κατάστασή του να επανεκτιμάται μέρα με την ημέρα.
- Ο Ρόδρι πήρε από τον Ινφαντίνο τα πρώτα δαχτυλίδια για την κατάκτηση του Μουντιάλ (pics)
- Τραγωδία στην Ισπανία μετά το Μουντιάλ: 13χρονος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών!
- Μαθαίνουν αντιπάλους στην Ευρώπη Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός
- «Μύθος» ο Γιαμάλ στα 19 του: Το ασύλληπτο επίτευγμα του σούπερ σταρ της Ισπανίας (pics)
- «Έσπασε» ο Σκαλόνι μετά τον χαμένο τελικό: «Πονάει η ψυχή μου…» (vid)
- Κουτλουάι: «Δεν κατάλαβα γιατί ο Όσμαν πήγε στον ΠΑΟΚ» (vid)
- Φοβερά λόγια του Φεράν Τόρες: «Το γκολ το έβαλαν 47 εκατομμύρια Ισπανοί όχι εγώ»
- Ισπανία – Αργεντινή: Δίκαιο και άδικο…
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)

















![Μία εικόνα, χίλιες λέξεις: Τα δάκρυα του Μέσι μετά τον χαμένο τελικό της Αργεντινής [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/2026-07-19T223643Z_61840975_UP1EM7J1QLF9R_RTRMADP_5_SOCCER-WORLDCUP-ESP-ARG-315x220.jpg)





![Μαδρίτη – Μπουένος Άιρες: Το κοντράστ συναισθημάτων στα πρόσωπα των οπαδών τη στιγμή του γκολ [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Gemini_Generated_Image_kjwoqikjwoqikjwo-315x220.png)






![Ισπανία: Έκαναν διακοπές σε ξενοδοχείο και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν – Η σύλληψη της μητέρας [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-308-315x220.jpg)



































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442