Η ομοσπονδία της Εθνικής Ρουμανίας ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Μιρτσέα Λουτσέσκου, ο οποίος αποχωρεί από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μετά τη δεύτερη θητεία του στον πάγκο.
Η απόφαση για την αποδέσμευση του Λουτσέσκου πάρθηκε εξαιτίας του αποκλεισμού της Ρουμανίας από τα playoffs του Μουντιάλ του 2026, μετά την ήττα από την Τουρκία με 1-0.
Η ανακοίνωση της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της Ρουμανίας για τον Μιρτσέα Λουτσέσκου
«Η Ρουμανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνει ότι ο κ. Μίρτσεα Λουτσέσκου τερμάτισε τη θητεία του ως προπονητής της Εθνικής Ομάδας της Ρουμανίας. Υπό την ηγεσία του, η Ρουμανία πραγματοποίησε μια εξαιρετική πορεία, με αποτέλεσμα η εθνική μας ομάδα να εξασφαλίσει μια θέση στα πλέι οφ τον Μάρτιο, για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του φετινού καλοκαιριού. Ο απολογισμός του στον πάγκο της εθνικής ομάδας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου περιλαμβάνει 11 νίκες, μία ισοπαλία και έξι ήττες.
Το τέλος αυτού του συμβολαίου σηματοδοτεί το τέλος της δεύτερης θητείας του με την εθνική ομάδα. Η πρώτη του θητεία, που πραγματοποιήθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1980, παραμένει ένα ιστορικό ορόσημο για το ρουμανικό ποδόσφαιρο: Υπό την καθοδήγηση του Μιρτσέα Λουτσέσκου, η Ρουμανία προκρίθηκε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 1984, την πρώτη εμφάνιση των »τρικολόρ» σε τελικό ευρωπαϊκό τουρνουά».
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο πρώην άσος της Γιουνάιτεντ αποκάλυψε την «αποστολή» που του ανέθεσε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον με τον πρώην αρχηγό της Λίβερπουλ και την απάντηση του παλαίμαχου μέσου των «κόκκινων»
LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον τρίτο ημιτελικό της Volley League ανδρών. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
Οι περσινές καινοτομίες δεν είχαν συνέχεια από την ΚΕΔ του Λανουά και κατάντησαν ρουτίνα της φετινής σεζόν. Επίσης, δεν κατάφεραν να ανεβάσουν το επίπεδο και να βγάλουν νέους διαιτητές
Η χρονιά καριέρα του Παναγιώτη Ρέτσου που αποτελεί παράδειγμα για όλους στον Ρέντη, εγγύηση για τα μετόπισθεν του Ολυμπιακού (και) εν όψει «τελικών» πρωταθλήματος