Το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» με τον Λάκη Λαζόπουλο ήταν σαρωτικό για άλλο ένα βράδυ, κατακτώντας την πρώτη θέση στους πίνακες τηλεθέασης την Τετάρτη 1 Απριλίου και επιβεβαιώνοντας πως η σάτιρα αποτελεί την πιο ισχυρή τηλεοπτική συνήθεια.
Η σατιρική εκπομπή του MEGA λειτούργησε ως μια ανάσα ψυχαγωγίας για τους τηλεθεατές, καταλαμβάνοντας την κορυφή με ποσοστό 18,7% στο γενικό σύνολο και 17,4% στο δυναμικό κοινό 18-54. Σε επιμέρους κοινό, το «Τσαντίρι» άγγιξε το εντυπωσιακό 20%, ενώ η κάλυψη ξεπέρασε τους 2,4 εκατ. τηλεθεατές.
Ο καυστικός σχολιασμός από τον μοναδικό Λάκη Λαζόπουλο, τα σπαρταριστά βίντεο της επικαιρότητας και η παρουσία αγαπημένων καλλιτεχνών από τον χώρο της μουσικής και του θεάτρου, συνέθεσαν ένα ακόμη αξεπέραστο τηλεοπτικό αποτέλεσμα.
Η σάτιρα έχει πλέον το δικό της τηλεοπτικό σπίτι και αυτό είναι στο MEGA. Το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» ανανεώνει το ραντεβού του με τους τηλεθεατές για την Τετάρτη 13 Μαΐου.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας