Η Φενέρμπαχτσε ηττήθηκε από τη Ζάλγκιρις Κάουνας με σκορ 82-92 στην Τουρκία, με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να εκνευρίζεται στη συνέντευξη Τύπου με δημοσιογράφο μετά τη λήξη της αναμέτρησης.
Οι πρωταθλητές Ευρώπης γνώρισαν την ήττα την Παρασκευή (27/3), σε μια περίοδο όπου η πίεση αυξάνεται, καθώς η κορυφή της βαθμολογίας δεν θεωρείται πλέον δεδομένη, με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται σε απόσταση… αναπνοής.
Και με την πίεση να αυξάνεται, ο Σάρας εκνευρίστηκε στη συνέντευξη Τύπου με δημοσιογράφο μετά το τέλος του αγώνα. Συγκεκριμένα, ο Λιθουανός τεχνικός ενοχλήθηκε από δημοσιογράφο που του έκανε ερώτηση μέσα στην αίθουσα, την οποία την διάβαζε μέσα από το κινητό του.
Δείτε το βίντεο με τον Γιασικεβίτσιους
Sarunas Jasikevicius, sorulan İngilizce soru uzun olunca:
«Bu tarz soruları telefondan sormak için mi gazetecilik okuluna gidiyorsun? Sence bu normal mi?» pic.twitter.com/ctqqnE8XW3
Ο Λιθουανός τεχνικός δεν έκρυψε την ενόχλησή του, διακόπτοντας τον ρεπόρτερ και σχολιάζοντας με εμφανή ειρωνεία: «Είναι αυτό φυσιολογικό; Για αυτό πηγαίνετε σε σχολές δημοσιογραφίας;»
Η ώρα των ντέρμπι στη Euroleague πλησιάζει και ο Ολυμπιακός είναι αυτός που ξεκινά από… pole position, λόγω εικόνας, θέσης και… παράδοσης – Οι πιθανότητες για ιστορικά play-off και τι δείχνει το παρελθόν των μεγάλων αγώνων.