Ανατροπή δεδομένων: Μένει στον Παναθηναϊκό ο Γιούρτσεβεν ως το τέλος της σεζόν
Ο Ομέρ Γιούρτσεβεν θα παραμείνει στο ρόστερ του Παναθηναϊκού μέχρι την ολοκλήρωση της τρέχουσας σεζόν. Τι ισχύει για Φαρίντ.
Ο Ομέρ Γιούρτσεβεν θα συνεχίσει να φοράει τα πράσινα έως το τέλος της σεζόν, καθώς παραμένει στο ρόστερ του Παναθηναϊκού μέχρι την ολοκλήρωση της χρονιάς. Ο Εργκίν Αταμάν ήταν αρκετά ευχαριστημένος από τις εμφανίσεις του Τούρκου παίκτη το τελευταίο διάστημα και έτσι, αφού το επιθυμούσε και ο Γιούρτσεβεν θα παραμείνει στο δυναμικό της ομάδας μέχρι το φινάλε της σεζόν 2025-26.
Ο Γιούρτσεβεν τη φετινή σεζόν μετράει 8.2 πόντους (67% στο δίποντο, 79% στις βολές), 4.5 ριμπάουντ και 11.2 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης, έχοντας αγωνιστεί σε 13 ματς στην Euroleague. Αξίζει να σημειωθεί ότι επέκταση συνεργασίας θα υπάρξει και με τον Κένεθ Φαρίντ, ο οποίος αναμένεται να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο έως το καλοκαίρι.
Ο Εργκίν Αταμάν βλέπει στο πρόσωπο του Αμερικανού σέντερ μία αξιόπιστη λύση στη θέση 5. Ο Φαρίντ υπέγραψε τον περασμένο Νοέμβριο συμβόλαιο διαρκείας δύο μηνών και με την έλευση του στο ρόστερ βελτίωσε σημαντικά την εικόνα της ομάδας, λαμβάνοντας υπόψη και τις απουσίες που υπήρχαν.
«O Ομέρ Γιουρτσεβεν θα συνεχίσει με την ομάδα. Ειδικά στα τελευταία δύο ή τρία παιχνίδια είχε εξαιρετική παρουσία. Όχι μόνο στο Κάουνας, αλλά και στο ματς με τη Χάποελ Τελ Αβίβ. Στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες μας στατιστικά.
Οπότε θα συνεχίσει μαζί μας. Ναι, φυσικά και ο Φαριντ. Ο Φαριντ, τον πρώτο μήνα, πήρε το βραβείο MVP της EuroLeague. Μετά από λίγο έπεσε κάτω από το επίπεδο που είχε τον πρώτο μήνα. Όμως μας αρέσει το παιδί. Είναι ένας πολύ θετικός χαρακτήρας, βοήθησε πάρα πολύ την ομάδα. Θα συνεχίσουμε μαζί του μέχρι το τέλος της σεζόν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τούρκος προπονητής.
- Η «μηχανή» του Λουίς Ενρίκε φαντάζει ανίκητη
- Μπάγερν-Παρί 1-1: Θριαμβευτές οι Γάλλοι, πήραν το εισιτήριο για τον τελικό του Champions League (vid)
- Άλμπερτ: «Δεν θα αφήσουμε τον Άταμαν να αλλάξει την κατάσταση, χωρίς να παίξει καλύτερο μπάσκετ»
- Σερέλης: «Δεν παίξαμε καλή άμυνα και δεχθήκαμε πολλούς πόντους στον αιφνιδιασμό»
- Σάκοτα: «Καλή ομάδα η Μάλαγα, αλλά πιστεύω ότι έχουμε έρθει πιο κοντά στο επίπεδό της»
- Παναθηναϊκός – Βαλένθια: Πότε είναι το τέταρτο παιχνίδι της σειράς
- Παναθηναϊκός – Βαλένθια 87-91: «Πέταξε» την ευκαιρία για «σκούπα» και τώρα… όλα για όλα στο Game 4 (vid)
- Μεγάλη ένταση ανάμεσα σε Αταμάν και Μαρτίνεθ – Αποβλήθηκαν και οι δυο (pics)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 07.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-juliano-ferreira-102048601-9466837-315x220.jpg)

















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442