Η Χάποελ Τελ Αβίβ του Ελάιτζα Μπράιαντ παρά το γεγονός πως ηττήθηκε από την Ζαλγκίρις Κάουνας εξακολουθεί να φιγουράρει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας της Euroleague.
Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη παίζει εξαιρετικά μέχρι τώρα στη χρονιά τόσο ομαδικά, αλλά και ατομικά, καθώς έχει και τις απαραίτητες μονάδες για να διακριθεί.
Ένας από τους καλύτερους και πιο σημαντικούς παίκτες στο ρόστερ της είναι ο Ελάιτζα Μπράιαντ, ο οποίος είναι μεν ένας από τους κύριους πυλώνες της ομάδας, ωστόσο δεν είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος, καθώς αυτόν τον τίτλο τον έχει ο Βασίλιε Μίτσιτς.
Οι Ισραηλινοί έδωσαν στον πρώην άσο της Εφές 2,8 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι για να τον πείσουν να φορέσει τα κόκκινα και ήδη, εδώ και καιρό, συζητούν μαζί του το ενδεχόμενο νέου συμβολαίου, βλέποντας τι κάνει μέσα στο παρκέ για τη Χάποελ.
Στο Ισραήλ μιλούν για συμφωνία Χάποελ – Μπράιαντ
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Ισραηλινού Sport5, έχει υπάρξει και συμφωνία, με την πλευρά της ομάδας να δέχεται όλα όσα θέλει ο παίκτης, που έχει ζητήσει ένα συμβόλαιο αντάξιο του Βασίλιε Μίτσιτς (περίπου 5 εκατομμύρια ευρώ).
Επομένως αναμένεται να υπάρξει σχεδόν διπλασιασμός των αποδοχών του, οι οποίες θα φτάσουν τα 5 εκατ. ευρώ από την επόμενη σεζόν (2026-27), μέχρι το καλοκαίρι του 2029.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο Αλεξάντερ Τσέφεριν υπερασπίστηκε τον Γκαμπριέλε Γκραβίνα μετά τον αποκλεισμό της Ιταλίας, εξαπολύοντας επίθεση στους πολιτικούς και προειδοποιώντας πως χωρίς νέα γήπεδα το Euro 2032 κινδυνεύει!
Καθοριστικός ο Απρίλιος για τη δημιουργία νέας λίγκας στην Ευρώπη – Τα οικονομικά δεδομένα, οι αμφιβολίες των επενδυτών και η αναγκαστική στροφή προς συνεργασία
Ο Άρης αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Λεβαδειακό και ο Μιχάλης Γρηγορίου έχει να αποφασίσει για την ενδεκάδα και έχει και μεγάλα ερωτηματικά όσον αφορά τον παρτενέρ του Φαμπιάνο.
Ο Ματιέ Στραζέλ είναι μια από τις «καυτές» περιπτώσεις του καλοκαιριού και στο εξωτερικό εμπλέκεται τόσο με τη Ρεάλ Μαδρίτης, όσο και με τους Γάλλους του Ολυμπιακού – Τι ισχύει για τον 24χρονο γκαρντ…