Παναθηναϊκός: Το μήνυμα του Μπενίτεθ στους παίκτες μετά την Τούμπα
Ο Ράφα Μπενίτεθ αιφνιδιάστηκε αρνητικά από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού και προανήγγειλε σημαντικές αλλαγές μετά τη χριστουγεννιάτικη άδεια.
Η εμφάνιση του Παναθηναϊκού στην Τούμπα εξέπληξε δυσάρεστα τον Ράφα Μπενίτεθ, αφού δεν περίμενε τόσο άσχημη απόδοση από το σύνολο των παικτών του. Ο Ισπανός προπονητής είδε τους «πράσινους» να μην εφαρμόζουν τις οδηγίες του, να συμπεριφέρονται με απάθεια και νωθρότητα και απλώς να αποδέχονται μοιρολατρικά την ήττα από τον ΠΑΟΚ.
Ο Μπενίτεθ σοκαρίστηκε στην κυριολεξία: έτσι τον περιέγραφαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού που συνόδευαν την αποστολή στη Θεσσαλονίκη. Πάντως, πλέον κάμφθηκαν οι αντιστάσεις που είχε ο 65χρονος τεχνικός για τα σκληρά μέτρα που απαιτούνται για την επίλυση του προβλήματος.
Μέχρι πρότινος, ο Ράφα ήταν υπέρμαχος της διαλλακτικότητας και της θετικής προσέγγισης των παικτών. Παρά τις εισηγήσεις περί του αντιθέτου, ο Μπενίτεθ παρέμενε συγκαταβατικός και διατεθειμένος να περιβάλλει με εμπιστοσύνη το γκρουπ του.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «In», μετά την Τούμπα η διάθεση του Ισπανού μεταβλήθηκε. Κυρίως γιατί ο Ράφα αντιλήφθηκε πως η συμπεριφορά συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών δεν πρόκειται να αλλάξει…
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ο Μπενίτεθ αποφάσισε να μην αντιδράσει με το θυμικό μετά την ήττα και δεν ανέστειλε μέρες από το επταήμερο ρεπό που παραχώρησε στην ομάδα του. Ο Ράφα έδωσε ραντεβού στους παίκτες τη Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου στο «Γεώργιος Καλαφάτης», για να επανέρθουν στις προπονήσεις.
Αλλά το σύντομο μήνυμα που έστειλε στους «πράσινους» ήταν σαφές: τη νέα χρονιά έρχονται σημαντικές αλλαγές και τίποτα δεν θα είναι το ίδιο. Ο Ισπανός τεχνικός δεν εξήγησε τι εννοούσε, όμως όσοι βρίσκονταν στα αποδυτήρια κατάλαβαν πως θα πάρει αυστηρά μέτρα.
Το σίγουρο είναι ότι ο Μπενίτεθ έχει το ελεύθερο από τον Γιάννη Αλαφούζο για να λάβει τις αναγκαίες αποφάσεις. Είτε με την περιθωριοποίηση παικτών, είτε με άμεσες αποδεσμεύσεις όσων προκαλούν ζημιά στη νοοτροπία του γκρουπ!
- Νέα Δημοκρατία: Οι έξι νέοι υποψήφιοι για τις εκλογές του 2027
- Ο Ματ Ντέιμον παλεύει με τα κύματα στην «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν
- Αλκαράθ – Φερέρο: Η «εκτόξευση», ένα μάθημα ζωής και το διαζύγιο (vids+pics)
- Δέκα πέντε χρόνια μετά τη Φουκουσίμα, η Ιαπωνία ξαναβάζει μπρος το μεγαλύτερο πυρηνικό εργοστάσιο του κόσμου
- LIVE: Πανσερραϊκός – Λεβαδειακός
- Αλεξανδρούπολη: Ξυλοκόπησαν άγρια τον παππού του 3χρονου παιδιού που πέθανε από ασιτία – Τα έσπασαν και στο σπίτι
- Ποιοι θα λάβουν επίδομα θέρμανσης έως 1.200 ευρώ – Οι ημερομηνίες
- H γη της ελιάς: Το φινάλε του Δημοσθένη συγκλονίζει απόψε
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 22.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/chris-leggat-2iOqib5eLE8-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442