Ο Λιονέλ Μέσι έχει νέα μπλεξίματα, αυτή τη φορά με την πολεοδομία στην Ισπανία και ίσως χρειαστεί να κατεδαφίσει μέρος του σπιτιού του ο σούπερ σταρ της Ίντερ Μαϊάμι.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του εξωτερικού, μετά τα θέματα που είχε με την εφορία πριν μερικά χρόνια, οι ισπανικές αρχές έχουν εκκινήσει έρευνα για την πολυτελή βίλα του «Pulga», η αξία της οποίας φτάνει τα 11 εκατομμύρια ευρώ.
Ο λόγος της έρευνας είναι το γεγονός ότι η τοποθεσία της είναι σε προστατευόμενη φυσική περιοχή και η κατασκευή της παραβιάζει τους πολεοδομικούς κανονισμούς της περιοχής. Το σημαντικότερο ζήτημα που προέκυψε ήταν το γεγονός ότι το γκαράζ δεν είχε συμπεριληφθεί στα αρχικά σχέδια, όπως αναφέρουν στην Πορτογαλία.
Η ανάρτηση για τον Λιονέλ Μέσι και τα μπλεξίματα που έχει με την πολεοδομία
Το χειρότερο σενάριο για τον Μέσι, είναι η περίπτωση να χρειαστεί να κατεδαφίσει τους χώρους που ενδεχομένως να θεωρηθούν παράνομοι, ωστόσο το περιβάλλον του Αργεντινού, τονίζει ότι οι χώροι αυτοί υπήρχαν από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη.
Μέσα στο επόμενο διάστημα θα παρθεί η απόφαση για το σπίτι του αστέρα της Ίντερ Μαϊάμι, ενώ η εν λόγω υπόθεση λαμβάνει χώρα σε μια περίοδο, στην οποία οι αρχές στην Ίμπιζα έχουν κάνει πολύ αυστηρούς τους ελέγχους σε πολυτελείς κατοικίες.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η ΑΕΚ έφυγε με το διπλό από το Φάληρο με γκολ του Κοϊτά και σε συνδυασμό με την ισοπαλία στο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, πήρε σημαντικό προβάδισμα τίτλου με το +5.
Ο εξτρέμ των πειραιωτών πέτυχε εκπληκτικό γκολ με σουτ από το ύψος της περιοχής, αλλά το γκολ ακυρώθηκε μετά από παρέμβαση του VAR, για οφσάιντ του Πιρόλα
Μετά τη Σίτι, την Τσέλσι και τη Σαουθάμπτον, η Λιντς έκλεισε την 4άδα του κυπέλλου Αγγλίας, καθώς επικράτησε με 4-2 της Γουέστ Χαμ στα πέναλτι, την ώρα που ο κανονικός αγώνας είχε λήξει ισόπαλος 2-2.