Γκρέμισαν το «Μακεδονία»: Η θριαμβευτική υποδοχή με ποντιακούς χορούς του Γιώργου Κουγιουμτσίδη (vid)
«Βούλιαξε» το αεροδρόμιο Μακεδονία στην επιστροφή του Παγκόσμιου Πρωταθλητή της πάλης Γιώργου Κουγιουμτσίδη!
Ο Kουγιουμτσίδης έφτασε στην Ελλάδα χθες με την… ζώνη του Παγκόσμιου πρωταθλητή και το χρυσό μετάλλιο στο στήθος!
Λίγες ώρες μετά την ανεπανάληπτη επιτυχία του, όπου έγραψε Ιστορία ως ο πρώτος Ελληνας Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Πάλης στην κατηγορία ανδρών τον περίμεναν στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, συγγενείς, φίλοι και συναθλητές! Εκ μέρους της διοίκησης παραβρέθηκε ο αντιπρόεδρος της ΕΛΟΠ Σωκράτης Λιάκος.
Περισσότεροι από 200 φίλοι και θαυμαστές του Γιώργου Κουγιουμτσίδη βρέθηκαν στο αεροδρόμιο και μόλις εμφανίστηκε το φαινόμενο της Πάλης έγινε η νύχτα μέρα! Φωτογραφοι, κάμερες, λύρες και ποντιακοί χοροί, συνέθεσαν ένα εντυπωσιακό σκηνικό για το μεγάλο καμάρι της Ελλάδας! Οι φίλοι του σήκωσαν στα χέρια τον Κουγιουμτσίδη και τον αποθέωσαν για το μοναδικό αυτό επίτευγμα.
Το χαμόγελο δεν έλειπε από το πρόσωπο του Παγκόσμιου πρωταθλητή, ο οποίος παρά την κούρασή του ταξιδιού φωτογραφήθηκε με τον κόσμο που του επιφύλαξε μία μοναδική υποδοχή!
- «Δεν κάνουμε πίσω» διαμηνύουν οι αγρότες στην κυβέρνηση – Αμετακίνητοι στα μπλόκα συντονίζουν τις δράσεις τους
- Καταστήματα: Ξεκινά σήμερα το εορταστικό ωράριο – Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά
- Θέλουμε να έχουμε αγροτική παραγωγή;
- Θέλουν να κόψουν τα βίντεο του Λανουά
- ΕΕ: Τουλάχιστον 40.538 έπαθαν καρκίνο λόγω της δουλειάς τους μέσα σε 10 χρόνια
- Πόλεμος στην Ουκρανία: Το πιο τρομακτικό σενάριο για τη Δύση απέχει 130 χλμ. από την πραγματικότητα



