Μεγάλο ματς στο Τορίνο ανάμεσα στην Γιουβέντους και την Ίντερ, με την πρώτη να παίρνει τη νίκη στις καθυστερήσεις με γκολ του Βασίλιε Άντζιτς στο 90+1. Η ξεχωριστή ιστορία του Derby d’Italia ήταν πως έπαιζαν αντιμέτωποι στις δύο ομάδες οι αδερφοί Τουράμ, οι οποίο σκόραραν αμφότεροι στο παιχνίδι και μάλιστα πανηγύρισαν ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, δείχνοντας το όνομα στη φανέλα τους.
Το σκορ άνοιξε στο 14” ο Κέλι, έπειτα από ασίστ του Μπρέμερ για την Γιουβέντους, με τον Τσαλχάνογλου να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 30ο λεπτό της συνάντησης. Ο Γιλντίζ έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην «Μεγάλη Κυρία» στο 38′, με τον Μπρέμερ να δίνει και δεύτερη ασίστ στην αναμέτρηση. Το 2-1 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, με τον Τσαλχάνογλου να ισοφαρίζει και πάλισε 2-2, μετά από τελική πάσα του Ζιελίνσκι.
Ο Μάρκους Τουράμ σκόραρε, για την Ίντερ και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του με 2-3 στο 76′, όμως η Γιουβέντους δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Ο έτερος Τουράμ, ο Κεφρέν έκανε το 3-3 ισοφαρίζοντας το Derby d’Italia, για να έρθει να λυτρώσει την ομάδα του ο Άντζιτς, σκοράροντας ένα τρομερό γκολ στο 90+1, με τον Μαυροβούνιο να έχει περάσει ως αλλαγή στο 73ο λεπτό.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο για την 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.
Ο Παναθηναϊκός δεν άφησε κανένα περιθώριο στον ΖΑΟΝ στον πρώτο τελικό της Volley League Γυναικών, επικράτησε με 3-0 σετ στο κλειστό του Μετς κι έκανε το 1-0 στη σειρά.
Οι 12 παίκτες που επέλεξε ο Γιώργου Μπαρτζώκα για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague.