«Επαφές της Σπόρτινγκ με Παναθηναϊκό και Ιωαννίδη»
Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας ξεκίνησε επαφές με τον Παναθηναϊκό για την μεταγραφή του Φώτη Ιωαννίδη, σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν στο εξωτερικό.
Το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Φώτη Ιωαννίδη δεν είναι κάτι νέο, αλλά κάτι που υφίσταται από την περασμένη σεζόν.
Οι Πορτογάλοι το επανέφεραν στο προσκήνιο της προηγούμενες ημέρες, αναφέροντας πως το ενδιαφέρον των «λιονταριών» για τον Έλληνα επιθετικό αναθερμάνθηκε και θέλουν να τον αγοράσουν από τον Παναθηναϊκό.
«Πρώτη επαφή των δύο ομάδων»
Όπως αναφέρει η πορτογαλική «Record», η διοίκηση της Σπόρτινγκ έκανε μια πρώτη επαφή και με τον Ιωαννίδη, αλλά και με τον Παναθηναϊκό, για να διερευνήσει τις προθέσεις της και το ποσό που ενδεχομένως θα ζητήσουν οι «πράσινοι».
Το Τριφύλλι έχει ορίσει την τιμή του Έλληνα επιθετικού στα 30 εκατ. ευρώ, με την Σπόρτινγκ να εκτιμά ότι μπορεί να τον αγοράσει και με λιγότερα, μιας και η αρχική της πρόθεση είναι να προσφέρει περίπου 20 εκατ. ευρώ. Το οικονομικό ίσως να αποτελέσει «αγκάθι» αφού ο Παναθηναϊκός έχει διαμηνύσει αρκετές φορές στο παρελθόν πως ο αρχηγός του πωλείται μόνο με 30 εκατ. ευρώ.
Αναμένονται άμεσες εξελίξεις στο θέμα, καθώς στο τέλος του μήνα τελειώνουν οι μεταγραφές και δεν υπάρχουν μεγάλα χρονικά περιθώρια για πολλές διαπραγματεύσεις.
- Ελλάδα – Γεωργία 20-6: Επιβλητικοί στην πρεμιέρα τους στο Ευρωπαϊκό οι Άνδρες (vid)
- Τι σημαίνει στην πράξη η συμφωνία Βρετανίας – Γαλλίας για αποστολή στρατευμάτων στην Ουκρανία;
- Άρης: «Στεφάν Λανουά έχουμε κουραστεί πια με τα «εργαλεία» που φέρνεις. Εσύ δεν κουράστηκες;»
- Ιράν: Κάλεσμα Πεζεσκιάν για συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα – «Εθνική πορεία αντίστασης»
- Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε μονοκατοικία ηλικιωμένης στο Σοχό – Κάηκε ολοσχερώς
- Πήρε το Super Cup η Μπάρτσα, 3-2 τη Ρεάλ με υπογραφή Ραφίνια


