
Με Τετέ και Πελίστρι ο Παναθηναϊκός στη ρεβάνς με τη Σαχτάρ
Ο Ρούι Βιτόρια επέλεξε τους 11 βασικούς του παίκτες για την μεγάλη αναμέτρηση απέναντι στη Σαχτάρ Ντόνετσκ για τον τρίτο προκριματικό του Europa League.
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Σαχτάρ Ντόνετσκ στην Πολωνία στη ρεβάνς του 0-0 στο ΟΑΚΑ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, με τις δύο ομάδες να παίζουν την πρόκριση στα playoffs της διοργάνωσης.
Μία ώρα περίπου πριν από την σέντρα του παιχνιδιού, ο Ρουί Βιτόρια ανακοίνωσε την βασική του ενδεκάδα, η οποία είναι σε μεγάλο βαθμό ίδια με αυτή του πρώτου παιχνιδιού.
Βασικοί οι Τετέ και Πελίστρι για τους πράσινους, ενώ στον άξονα ξεκινάει από την αρχή και ο Άνταμ Τσέριν.
Δείτε αναλυτικά την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού:
Παναθηναϊκός (Βιτόρια): Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Τουμπά, Πάλμερ-Μπράουν, Κυριακόπουλος – Μαξίμοβιτς, Τσιριβέγια, Τσέριν – Τετέ, Πελίστρι, Σφιντέρσκι.
- Η ακτινογραφία της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ – Όλοι οι σταυροί και οι συσχετισμοί
- «Τelesport»: «Αυτά είναι τα δεδομένα για τον Πίτερς και το μέλλον του»
- Νέο έκτακτο δελτίο: Πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία την Αττική – Οι περιοχές με «πορτοκαλί» και «κόκκινο» συναγερμό
- Κομισιόν: Παρατεταμένη αναστάτωση στις αγορές ενέργειας – Ανησυχία για την τροφοδοσία ντίζελ στην ΕΕ
- Η Τζόνι Μίτσελ στα 82 της – Το ανεύρυσμα, η ζωή μετά το κώμα, οι άνδρες και οι νοσοκόμες
- Στο επίκεντρο Υπουργείου και Περιφέρειας η άρδευση της Κωπαΐδας




