Πηγή χρυσού με αποτίμηση 285 εκατ. ευρώ η ακαδημία της Τσέλσι
Η μεταγραφή του Άρμαντο Μπρόγια στη Μπέρνλι σημαίνει ότι η Τσέλσι έχει εισπράξει το προαναφερόμενο ποσό από πωλήσεις παικτών της ακαδημίας της μέσα σε μόλις τρία χρόνια
Πηγή χρυσού μπορούν να χαρακτηριστούν οι ακαδημίες της Τσέλσι. Αν θέλουμε να την αναλύσουμε σε χρήματα η αποτίμηση ανέρχεται στα 285 εκατ. ευρώ, μετά την πώληση και του Αλβανού επιθετικού Αρμάνο Μπρόγια στην Μπέρνλι.
Η μεταγραφή του Μπρόγια στην Μπέρνλι θα φτάσει στα 20 εκατ. λίρες. Στα χρήματα που εισέπραξε η Τσέλσι αυτό το καλοκαίρι πρέπει να προστεθούν τα 14,7 εκατ. λίρες (επίσης από την Μπέρνλι) για τον αμυντικό Μπάσιρ Χάμφρεϊς, όπως και τα 7 του Ίσι Σάμουελς-Σμιθ πήγε στο Στρασβούργο.
Όμως, το ποσό αυτό δεν αποκλείεται να αυξηθεί καθώς η μεταγραφική περίοδος δεν έχει λήξει. Η Τσέλσι συζητεί με την Μπόρνουθ για την παραχώρηση του Τζος Ατσέαμπονγκ, ο οποίος παραχωρείται μόνο για υψηλό ποσό, ενώ στο σφυρί έχουν βγει και ο επιθετικός Τάικουορτζ Τζορτζ, όπως και ο Αγγλος Τρέβορ Τσαλόμπα, οι οποίοι δεν αποκλείεται να αλλάξουν φανέλα.
Η Τσέλσι έχει πάρει πολύ καλά χρήματα και από τις πωλήσεις των Μέισον Μάουντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Τζόρτζε Πέτροβιτς (Μπόρνμουθ), Τάμι Άμπραχαμ (Ρόμα), Φικάγιο Τομόρι (Μίλαν) και Κάλουμ Χάντσον-Οντόι (Νότιγχαμ Φόρεστ).
Ειδικά, η Μπέρνλι έχει συμβάλει με πάνω από 55 εκατομμύρια λίρες στην Τσέλσι μέσω των αγορών παικτών αυτό το καλοκαίρι, αποκτώντας επίσης τον μέσο Λέσλι Ουγκοτσούκου για ποσό που εκτιμάται πάνω από 20 εκατομμύρια λίρες, αν και επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.