Ο αθλητικός διευθυντής της Στουτγκάρδης επιμένει: «Ανοιχτή η μεταγραφή του Κωνσταντέλια από τον ΠΑΟΚ»
Εξακολουθεί να επιμένει για την απόκτηση του Γιάννη Κωνσταντέλια από τον ΠΑΟΚ η Στουτγκάρδη.
Σίριαλ με πολλά επεισόδια φαίνεται πως είναι αυτό του Γιάννη Κωνσταντέλια με την Στουτγκάρδη, η οποία δείχνει αποφασισμένη να πραγματοποιήσει τη μεταγραφή από τον ΠΑΟΚ αν και μέχρι πριν από λίγες ώρες παρουσιαζόταν να εγκαταλείπει την υπόθεση.
Έτσι μετά την ανάρτηση Βέλγου δημοσιογράφου, σύμφωνα με την οποία ο δικέφαλος και η γερμανική ομάδα έχουν εκ νέου επαφές για την παραχώρηση του Κωνσταντέλια, ήρθε ρεπορτάζ της «Bild» με δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή των Σουηβών, Φάμπιαν Βόλγκεμουτ, να αφήνει επίσης το θέμα… ανοιχτό: «Οι διαδικασίες μέχρι στιγμής ήταν κάπως ανορθόδοξες. Η κατάσταση όμως παραμένει ανοιχτή. Καταβάλλουμε προσπάθειες ώστε ενδεχομένως να βρούμε ακόμη μια λύση με την ομάδα της Θεσσαλονίκης».
Πάντως ο Βέλγος δημοσιογράφος, Σάσα Ταβολιέρι, Σάσα Ταβολιέρι, τόνιζε στην ανάρτησή του πως ο νεαρός μεσοεπιθετικός πίεζε έντονα την πλευρά του ΠΑΟΚ προκειμένου να αποδεχθεί των πρόταση των Γερμανών και να τον αφήσει να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.
Όλα αυτά τη στιγμή που ο Κωνσταντέλιας εμφανιζόταν έτοιμος να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ που του προσφέρει διπλασιασμό στις αποδοχές του, ωστόσο η Στουτγκάρδη επιμένει και μένει να δούμε πώς θα καταλήξει αυτή η ιστορία.
- Ο Ολυμπιακός είχε στο χορτάρι 16… Φουστέρ
- Έγκυος Αφροδίτη, συμπερίληψη και τα φτερά των 22 κιλών: Η αλήθεια της Victoria’s Secret σε αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ
- Αγρίνιο: «Δεχόμουν απειλές και είδα όπλο» – Τι είπε στην απολογία του ο 44χρονος για τη δολοφονία του κοινοτάρχη
- Κωνσταντίνος Δαβάκης: Ο δρόμος του καλού
- Δεν θα πάει στο Νταβός ο Μερτς για το «Συμβούλιο Ειρήνης» – «Ο ΟΗΕ είναι το σύστημά μας για διασφάλιση της ειρήνης», λέει ο Γερμανός ΥΠΕΞ
- «Φωτιά» το ενεργειακό κόστος σε Ελλάδα και Ευρώπη




