Μια ανάσα έμεινε για να μπει το καλοκαίρι και το μυαλό μας ταξιδεύει ήδη σε νησιά, παραλίες και διακοπές. Όπως και η συνταγή που έφτιαξε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, που είναι ο ορισμός του καλοκαιριού.
Ο γνωστός σεφ μπήκε στην κουζίνα της εκπομπής του MEGA «Buongiorno», παρέα με τη Φαίη Σκορδά και ετοίμασε μια συνταγή που όλοι έχουμε δοκιμάσει σε μια ταβερνούλα πάνω στο κύμα: γαρίδες σαγανάκι με φέτα.
Παρέα με ουζάκι, ακόμα με τα αλάτια από τις βουτιές, είναι ένα πιάτο μου «μυρίζει» αλμύρα και ξέγνοιαστες στιγμές μακριά από το κέντρο της πόλης.
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών