Πρωταθλήτρια Ολλανδίας η Αϊντχόφεν για 26η φορά στην ιστορία της (3-1)
Η Αϊντχόφεν επικράτησε με 3-1 της Σπάρτα στο Ρότερνταμ και κατέκτησε ένα πρωτάθλημα που μέχρι πριν από πέντε αγωνιστικές έμοιαζε δεδομένο πως θα το πάρει ο Άγιαξ.
Μία από τις μεγαλύτερες ανατροπές όλων των εποχών στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ολοκληρώθηκε, με την Αϊντχόφεν να κατακτά τον 26ο τίτλο της ιστορίας της και δεύτερο συνεχόμενο.
Η ομάδα του Πίτερ Μπος επικράτησε με 3-1 στην έδρα της Σπάρτα Ρότερνταμ και διατήρησε τα σκήπτρα της στην Eredivisie παρότι μέχρι πριν πέντε αγωνιστικές ήταν στο -9 από τον Άγιαξ και όλα έμοιαζαν να έχουν τελειώσει.
Για την PSV άνοιξε το σκορ ο Πέρισιτς στο 27′, αλλά ο Ζεχιέλ ισοφάρισε σε 1-1 στο 52′ και έβαλε πολύ δύσκολα στους φιλοξενούμενους. Έξι λεπτά αργότερα ωστόσο ο Ντε Γιονγκ έκανε το 1-2 από κοντά και στο 84′ ο Τίλμαν σφράγισε τη νίκη και τον τίτλο διαμορφώνοντας το τελικό 1-3. Την ίδια ώρα ο Άγιαξ επικρατούσε με 2-0 της Τβέντε με γκολ του Χέντερσον στο 28′ και του Βέγκχορστ στις καθυστερήσεις. Μία νίκη χωρίς ουσία αφού η PSV δεν άφησε την ευκαιρία χαμένη.
LIVE: Ατλέτικο Μαδρίτης – Βαλένθια. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ατλέτικο Μαδρίτης – Βαλένθια για τη 16η αγωνιστική της La Liga. Τηλεοπτικά από το Novasports 1.
Ο Σάσα Ομπράντοβιτς μίλησε για την ήττα του Ερυθρού Αστέρα με την Παρτιζάν (79-75) και εξαπέλυσε… τα βέλη του στους διαιτητές, καθώς ανέφερε ότι οι αποφάσεις ήταν καθοριστικές για το αποτέλεσμα της αναμέτρησης.
Την ώρα που οι φήμες για το μέλλον του δίνουν και παίρνουν, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αγόρασε ένα πανάκριβο ακίνητο στη Νέα Υόρκη, ωστόσο ο λόγος είναι πολύ πιο απλός απ' ότι πίστεψαν άπαντες...