Κλειστοί θα παραμείνουν από τις 9 το βράδυ της Κυριακής (4/5), έως και την Πέμπτη (8/5) και μέχρι τη λήξη της κυκλοφορίας, τέσσερις σταθμοί στη Γραμμή 2 του Μετρό.
Οι εν λόγω σταθμοί θα παραμείνουν κλειστοί το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα εξαιτίας τεχνικών εργασιών για την εγκατάσταση δικτύου 5G.
Συγκεκριμένα, κλειστοί θα παραμείνουν οι σταθμοί:
«Ελληνικό»
«Αργυρούπολη»
«Ηλιούπολη»
«Άλιμος»
Μετρό: Η ενημέρωση της ΣΤΑΣΥ
Σύμφωνα με ενημέρωση της ΣΤΑΣΥ, η κυκλοφορία στη Γραμμή 2 κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα θα διεξάγεται στο τμήμα «Άγιος Δημήτριος» – «Ανθούπολη».
Για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού δρομολογείται από τον ΟΑΣΑ η προσωρινή, κυκλική λεωφορειακή γραμμή Χ12.
Η αφετηρία και το τέρμα της ορίζεται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του σταθμού Μετρό «Άγιος Δημήτριος», μαζί με την αφετηρία της γραμμής 109.
Στον σταθμό «Ελληνικό» θα γίνεται επιβίβαση και αποβίβαση στη στάση «ΣΤ. ΕΛΛΗΝΙΚΟ» προς Γλυφάδα.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας