Έτοιμος να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Λίβερπουλ ως τον Ιούνιο του 2027 είναι και ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.
Ο Ολλανδός αμυντικός, θα είναι η δεύτερη συνεχόμενη ανανέωση για τους «κόκκινους» μετά τον Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος επίσης «έδεσε» για δύο ακόμη χρόνια.
Ο Φαν Νταικ βρίσκεται στην Λίβερπουλ από τον Ιανουάριο του 2018, όταν αποκτήθηκε από την Σαουθάμπτον έναντι 30 εκατομμυρίων ευρώ. Κατέκτησε με τους «κόκκινους» ένα πρωτάθλημα Αγγλίας, ένα Champions League και ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα συλλόγων.
🚨 Virgil van Dijk will sign his new deal at Liverpool valid until June 2027 very soon, agreement done.
All details of the contract have been sealed, also approved by the laywers and VVD will put pen to paper before end of the season.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Η Euroleague έκανε γνωστούς τους διαιτητές που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού κόντρα στην Έφες, και του Παναθηναϊκού απέναντι στη Μακάμπι.
Ο Ολυμπιακός με το τρίποντο κόντρα στη Λεβερκούζεν «φτιάχνει» ακόμη περισσότερο το ευρωπαϊκό του μέλλον – Πώς μπορεί να βρεθεί απευθείας στην επόμενη League Phase του Champions League
Ποια είναι τα δεδομένα για τον Γκέρσον Γιαμπουσέλε και τους Νικς – Η καταληκτική ημερομηνία για να γίνει trade, η επιθυμία του και οι πιθανότητες για τη Euroleague.