Αλλο ένα βήμα για να επιστρέψει στο «θρόνο» του γερμανικού ποδοσφαίρου έκανε απόψε η Μπάγερν.
Μετά την ισοπαλία -σαν νίκη- της περασμένης εβδομάδας, στην έδρα της περσινής πρωταθλήτριας και δεύτερης φέτος Λεβερκούζεν, οι Βαυαροί συνέτριψαν στο Μόναχο 4-0 την (τρίτη στην κατάταξη) Αϊντραχτ Φρανκφούρτης και διατήρησαν το προβάδισμα των οκτώ βαθμών στην κορυφή.
Ο Χάρι Κέιν, που αντιμετώπιζε ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού από το ματς με τη Σέλτικ, δεν ξεκίνησε στην ενδεκάδα (μπήκε αλλαγή στο β΄ μέρος), αλλά ο Ολίσε σκόραρε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου και απλοποίησε τα πράγματα για την ομάδα του Βενσάν Κομπανί.
Ο Ιτο «σφράγισε» ουσιαστικά τη νίκη της Μπάγερν, η οποία -όπως το συνηθίζει- δεν έκοψε ταχύτητα και στο φινάλε έδωσε διαστάσεις θριάμβου στο τελικό σκορ, με τέρματα των Μουσιάλα και Γκνάμπρι.
Τελικά, στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson προέκυψε ζευγάρι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, την άλλη εβδομάδα στο Καραϊσκάκη. Ο ΠΑΟΚ απέκλεισε τον Ατρόμητο στα πέναλτι με 5-4 (κανονικός αγώνας 1-1).
LIVE: Γουέστ Χαμ – Νότιγχαμ Φόρεστ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την αναμέτρηση Γουέστ Χαμ – Νότιγχαμ Φόρεστ για την 21η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από το Novasports Premier League.
Ο Ολυμπιακός διεκδίκησε τη νίκη στην Πόλη ως τα τελευταία λεπτά, ωστόσο έμεινε από ενέργεια και λύσεις στην επίθεση, για να ηττηθεί από τη Φενέρμπαχτσε με 88-80 για την 20η αγωνιστική της Euroleague.