«Θέλει τον Βαγιαννίδη η Σπόρτινγκ»: Νέα σενάρια στην Πορτογαλία
To καλοκαίρι ήθελε τον Ιωαννίδη, τώρα έχει στρέψει το ενδιαφέρον της σε άλλον παίκτη του Παναθηναϊκού. Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας θέλει τον Γιώργο Βαγιαννίδη.
Το περασμένο καλοκαίρι έδωσε μάχη μέχρις εσχάτως για τον Φώτη Ιωαννίδη, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να τον αποκτήσει από τον Παναθηναϊκό.
Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας τώρα ενδιαφέρεται για άλλον παίκτη των πράσινων. Ο λόγος για τον Γιώργο Βαγιαννίδη, τον οποίο οι Πορτογάλοι θέλουν να αποκτήσουν, καθώς χρειάζονται έναν δεξιό μπακ με τα δικά του χαρακτηριστικά.
Τι λένε στην Πορτογαλία για Σπόρτινγκ και Βαγιαννίδη
Ο μπακ του Παναθηναϊκού έχει μπει στο στόχαστρο διαφόρων συλλόγων του εξωτερικού, με τους Πράσινους ωστόσο να έχουν απορρίψει ήδη προτάσεις. Σύμφωνα δε με το ρεπορτάζ της «A Bola» o Παναθηναϊκός αρνήθηκε τις προσφορές των Μποταφόγκο, Άγιαξ και Ζενίτ, οι οποίες ήταν γύρω από τα 7 εκατομμύρια ευρώ.
Κρούση όμως έγινε τον Γενάρη και από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η οποία όμως δεν προχώρησε, καθώς ο Παναθηναϊκός δεν ήθελε να παραχωρήσει τον Βαγιαννίδη τη δεδομένη χρονική στιγμή. Σε ό,τι αφορά τις απαιτήσεις των πράσινων γίνεται λόγος πως ο παίκτης κοστολογείται στα 10 εκατ. ευρώ.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ρόουζ αναμένεται να είναι το νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα του Άρη και ο παίκτης που επιλέγει ο Γρηγορίου για τον ρόλο του παρτενέρ του Φαμπιάνο στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.