Βαγιαννίδης: «Κάναμε αυτό που έπρεπε»
Ο Γιώργος Βαγιαννίδης μίλησε για τη νίκη-πρόκριση του Παναθηναϊκού επί της Βίκινγκουρ.
Ο Παναθηναϊκός τα κατάφερε απέναντι στη Βίκινγκουρ επικρατώντας με 2-0 στο ΟΑΚΑ και παίρνοντας την πρόκριση για τη φάση των «16» του Europa Conference League.
Ο Γιώργος Βαγιαννίδης μίλησε μετά το παιχνίδι τονίζοντας πως οι Ισλανδοί δυσκόλεψαν τους Πράσινους, αλλά κατάφεραν να κάνουν αυτό που έπρεπε.
Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Βαγιαννίδης:
«Κάναμε το καθήκον μας. Μπήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο για να καθαρίσουμε την πρόκριση, φάνηκε η ποιότητα σε όλη την διάρκεια, αλλά πιστεύω αυτή την εικόνα που δείξαμε στο δεύτερο μέρος, πρέπει να την δείχνουμε σε κάθε ημίχρονο που θα παίζουμε από εδώ και πέρα.
Μπορεί το όνομα του αντιπάλου να μην ήταν γνωστό, αλλά ήταν μια πολύ τίμια και δυνατή ομάδα και δεν ήταν εύκολη η πρόκριση, όσο περίμεναν κάποιοι».
- Επίσημο: Στη Χάποελ Τελ Αβίβ ο ΛεΝτέι (pic)
- Ο Μαραντόνα, η Αγγλία και οι… μύθοι: Η ιστορία πίσω από τη «μπλε» φανέλα της Αργεντινής το ’86 που… επιστρέφει (vids, pics)
- Το «καρφί» του Γιαμάλ στη συνέντευξη Τύπου: «Λέτε ότι δεν είμαι στην καλύτερη φόρμα, οπότε μην περιμένετε κάτι ιδιαίτερο»
- Ο Μπαρτζώκας είδε από κοντά τον Πουλακίδα στο Summer League (pic, vid)
- Απίστευτο: Ο επί 10 χρόνια γιατρός της εθνικής Σενεγάλης ήταν… γυναικολόγος!
- «Πρόταση του Ολυμπιακού στον Τζόουνς Γκαρσία»
- Τι έκανε ο Πουλακίδας κόντρα στους Γκρίζλις στο Summer League (vid)
- Συναγερμός στην Αργεντινή με Μέσι πριν τον ημιτελικό με την Αγγλία!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/usukhbayar-gankhuyag-m_MdXo-axyg-unsplash-315x220.jpg)




















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442