«Φως στο Τούνελ»: Απόλυτη κυριαρχία στην τηλεθέαση και την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου
Το «Φως στο Τούνελ» και η Αγγελική Νικολούλη κατέγραψαν ακόμα μια πρωτιά στην τηλεθέαση με την εκπομπή της Παρασκευής 7 Φεβρουαρίου.
Απόλυτη επικράτηση για το «Φως στο Τούνελ» την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου.
Η εκπομπή έρευνας του MEGA με την Αγγελική Νικολούλη παρέμεινε, όπως κάθε εβδομάδα, αμετακίνητη στην κορυφή της τηλεθέασης, καταγράφοντας πρωτιές σε όλα τα κοινά. Στο σύνολο του κοινού, το «Τούνελ» σημείωσε ποσοστό 27,7% και στο δυναμικό κοινό 18-54 ποσοστό 26,3%.
Σε επιμέρους ηλικιακές ομάδες, η εκπομπή ξεπέρασε το 30% και έφτασε μέχρι το 43,9%.
Οι τηλεθεατές ανέμεναν με αμείωτο ενδιαφέρον και αγωνία τα στοιχεία της έμπειρης δημοσιογράφου για τη δολοφονία του Κώστα Σιαμήτρα στη Λεπτοκαρυά (μια υπόθεση όπου η συμβολή του «Τούνελ» αποδείχθηκε καθοριστική) αλλά και τα αποτελέσματα της επίμονης έρευνάς της για το θρίλερ της Αμαλιάδας.
#FosStoTounel
- Το Υπουργείο Πολιτισμού του Λιβάνου καλεί την UNESCO να συμβάλει στην προστασία της πολιτιστική του κληρονομιάς
- Μπενίτεθ: «Όταν κερδίζεις η ατμόσφαιρα γίνεται καλύτερη» – Τι είπε για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό
- Ολυμπιακός: Αυτή είναι η αποστολή κόντρα στον ΠΑΟΚ – Μέσα ο Ποντένσε (pic)
- Πτολεμαΐδα: Συνελήφθη άνδρας για επίθεση με μαχαίρι – Στο νοσοκομείο το θύμα
- Seven More Post Offices Close Across Greece
- «Καρφιά» Καραμανλή: Όσο η αγροτική πολιτική εξαντλείται σε εξαγγελίες αποσπασματικών μέτρων η κρίση θα ανακυκλώνεται
