«Φως στο Τούνελ»: Απόλυτη κυριαρχία στην τηλεθέαση και την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου
Το «Φως στο Τούνελ» και η Αγγελική Νικολούλη κατέγραψαν ακόμα μια πρωτιά στην τηλεθέαση με την εκπομπή της Παρασκευής 7 Φεβρουαρίου.
Απόλυτη επικράτηση για το «Φως στο Τούνελ» την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου.
Η εκπομπή έρευνας του MEGA με την Αγγελική Νικολούλη παρέμεινε, όπως κάθε εβδομάδα, αμετακίνητη στην κορυφή της τηλεθέασης, καταγράφοντας πρωτιές σε όλα τα κοινά. Στο σύνολο του κοινού, το «Τούνελ» σημείωσε ποσοστό 27,7% και στο δυναμικό κοινό 18-54 ποσοστό 26,3%.
Σε επιμέρους ηλικιακές ομάδες, η εκπομπή ξεπέρασε το 30% και έφτασε μέχρι το 43,9%.
Οι τηλεθεατές ανέμεναν με αμείωτο ενδιαφέρον και αγωνία τα στοιχεία της έμπειρης δημοσιογράφου για τη δολοφονία του Κώστα Σιαμήτρα στη Λεπτοκαρυά (μια υπόθεση όπου η συμβολή του «Τούνελ» αποδείχθηκε καθοριστική) αλλά και τα αποτελέσματα της επίμονης έρευνάς της για το θρίλερ της Αμαλιάδας.
#FosStoTounel
- ΕΕ: Ζητά τον σεβασμό της κυριαρχίας της Σομαλίας μετά την αναγνώριση της Σομαλιλάνδης από το Ισραήλ
- Ο ανυπόμονος Μουσιάλα και η… ψύχραιμη Μπάγερν
- ΚΚΕ για απεργία ΣΕΗ: Στηρίζουμε τον αγώνα των σωματείων για υπογραφή ΣΣΕ με συγκροτημένα δικαιώματα
- Ηρακλής – Πανιώνιος 80-66: Τον «βύθισε» ακόμα περισσότερο
- Τσουχτερό κρύο και άνεμοι επιπέδου θύελλας έως 11 Μποφόρ στη Βόρεια Ελλάδα
- Η πιο γλυκιά στιγμή των Χριστουγέννων ανήκει στην πριγκίπισσα Σάρλοτ