Με buzzer beater του Εβάν Φουρνιέ, ο Ολυμπιακός επικράτησε εκτός έδρας της Μπαρτσελόνα με 90-88, για την 26η αγωνιστική της Euroleague.
Οι Ερυθρόλευκοι μετά το διπλό στο Παρίσι πέρασαν και από τη Βαρκελώνη και έκαναν το 2Χ2 στη «διαβολοβδομάδα», με την ομάδα του Μπαρτζώκα να συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία στη φετινή διοργάνωση και να έχει στρογγυλοκαθίσει στην κορυφή.
Οι Πειραιώτες μετά την αποψινή νίκη ανέβηκαν στο 19/7 και βρίσκονται στην πρώτη θέση, έχοντας δύο νίκες διαφορά από τη δεύτερη Φενερμπαχτσέ, που έχει 17/8, αλλά και ένα ματς λιγότερο: αυτό που είχε αναβληθεί με την Παρί και θα πραγματοποιηθεί στις 3/3. Στην τρίτη θέση είναι ο Παναθηναϊκός με 16/10, όσο έχουν και οι Μονακό (4η), Ερυθρός Αστέρας (5ος) και Μπάγερν (6η).
Υπενθυμίζουμε ότι την επόμενη εβδομάδα υπάρχει διακοπή για τους αγώνες των Κυπέλλων, ενώ την 27η αγωνιστική ο Ολυμπιακός παίζει εκτός έδρας με την Βίρτους (28/2, 21:00) και ο Παναθηναϊκός στη Γαλλία με την Βιλερμπάν (28/2, 22:00).
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η ΕΟΚ ενημέρωσε πως αναβάλλονται οι τελικοί της Α1 Γυναικών μέχρι να παρθεί απόφαση από τον αθλητικό δικαστή για τον πρώτο αγώνα Αθηναϊκός – Παναθηναϊκός ο οποίος διακόπηκε στο ημίχρονο.
Ο Ζέλσον Μαρτίνς αναφέρθηκε στο επικείμενο, εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ επισήμανε ότι όλα τα παιχνίδια μέχρι το φινάλε των πλέι οφ πρέπει να κερδηθούν από τον Ολυμπιακό.