
«Κοκκίνισε» η Βαρκελώνη από τους οπαδούς του Ολυμπιακού!
Χαμός από τους οπαδούς του Ολυμπιακού στη Βαρκελώνη, λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση των «ερυθρόλευκων» με την Μπαρτσελόνα
Στις 21:30 ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη, σε μία αναμέτρηση η οποία θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της regular season της Euroleague. Δύο ώρες πριν το τζάμπολ του αγώνα, οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί έχουν δημιουργήσει υπέροχη ατμόσφαιρα στην Placa de Catalunya (κεντρική πλατεία της Βαρκελώνης).
Περίπου 700 φίλοι των Πειραιωτών έχουν στήσει ένα μεγάλο «ερυθρόλευκο» πάρτι στη Βαρκελώνη και δεν έχουν σταματήσει να τραγουδούν το γνωστό σύνθημα του Ολυμπιακού «είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό»!
Περισσότεροι από 700 οπαδοί των «ερυθρόλευκων» αναμένεται να παρακολουθήσουν από κοντά τις προσπάθειες των παικτών του Γιώργου Μπαρτζώκα και να τους ωθήσουν με τη φωνή και τη στήριξή τους, με στόχο το 2/2 στη «διαβολοβδομάδα» και την εδραίωση στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Κόντρα στην Μπαρτσελόνα για το έκτο σερί διπλό
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Τόμας Γουόκαπ, λόγω ενοχλήσεων στη μέση, και Λούκα Βιλντόζα, λόγω διαστρέμματος, οι οποίοι δεν είχαν ταξιδέψει με την υπόλοιπη ομάδα. Φυσικά εκτός παραμένουν οι Μόουζες Ράιτ και Κίναν Έβανς. Από την άλλη πλευρά, η Μπαρτσελόνα πέρασε ένα άνετο βράδυ στο πρώτο μέρος της «διαβολοβδομάδας» επικρατώντας της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 100-71, ανεβαίνοντας με αυτόν τον τρόπο στην 8η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 14-11.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ζοάν Πενιαρόγια δεν υπολογίζει στον τραυματία Γιαν Βέσελι που θα παραμείνει εκτός δράσης για το επόμενο διάστημα, αλλά και φυσικά στον Νίκολας Λαπροβίτολα που θα χάσει το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Θυμίζουμε πως στον πρώτο γύρο της Euroleague, ο Ολυμπιακός είχε πανηγυρίσει την άνετη νίκη με 95-74 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, έχοντας χτίσει μια πολύ σημαντική διαφορά σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει απέναντι στους Καταλανούς.
Διαιτητές του αποψινού αγώνα θα είναι οι Νταμίρ Γιαβόρ (Κροατία), Γιάκουμπ Ζαμοΐσκι (Πολωνία) και Σέρχιο Σίλβα (Ισπανία).
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις