Κομοτηνή: Κεραυνός διέκοψε αγώνα ποδοσφαίρου – Στο νοσοκομείο ο διαιτητής
H αναμέτρηση βρισκόταν στο 83ο λεπτό όταν ο κεραυνός έπεσε κοντά στο γήπεδο στην Κομοτηνή
Στο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε διαιτητής μετά την πτώση κεραυνών, κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα στην Κομοτηνή όπου διεξαγόταν το παιχνίδι για την 13η αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Γ´ Εθνικής μεταξύ Πανθρακικού και Εύοσμου.
H αναμέτρηση βρισκόταν στο 83ο λεπτό με τον Πανθρακικό να προηγείται με 2-0, όταν συνέβη το περιστατικό.
Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, όλα κυλούσαν ομαλά στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο λόγω κακοκαιρίας σημειώθηκε δυνατή βροχόπτωση και μετά το 70′ λεπτό της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης ξεκίνησαν να πέφτουν αστραπές και βροντές. Στο 83ο λεπτό έπεσε ο κεραυνός κοντά στο γήπεδο, και όπως φαίνεται επηρέασε το σύστημα ενδοεπικοινωνίας του διαιτητή Τάσου Φιλιππίδη από την Ορεστιάδα, με αποτέλεσμα να αισθανθεί προσωρινά αδιαθεσία με τον ίδιο να γονατίζει από τον δυνατό θόρυβο που είχε στο αυτί του.
Αρχικά διέκοψε προσωρινά τον αγώνα.
Κομοτηνή: Διεκόπη οριστικά στο 88 λεπτό η αναμέτρηση
Αφού δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες και αισθάνθηκε καλύτερα η αναμέτρηση ξεκίνησε και πάλι, αλλά σχεδόν αμέσως διεκόπη οριστικά στο 88ο λεπτό. Ο διαιτητής μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο Κομοτηνής όπου του έγιναν κάποιες ακτινολογικές και καρδιολογικές εξετάσεις οι οποίες δεν έδειξαν κάποιο πρόβλημα.
Τελικά ο διαιτητής αναχώρησε μαζί τους βοηθούς του προς την Ορεστιάδα.
- Το μάθημα των Αζτέκων: Πώς η εξουσία του φόβου και του εξαναγκασμού οδηγεί στην κατάρρευση
- Μπορεί το σεξ να μας κάνει πιο ευτυχισμένους;
- Το παράδειγμα του Λύντον Τζόνσον στο Βιετνάμ μπορεί να ακολουθήσει ο Τραμπ στο Ιράν
- «The Moment»: Η Charli xcx απόλαυσε ιδιαιτέρως τη συνεργασία της με την Κάιλι Τζένερ
- Μπλόκο σε πωλήσεις και ενοικιάσεις παλαιών κατοικιών
- Εθνικό Απολυτήριο: Ο οδικός χάρτης για διάλογο 9 μηνών


