
Παναθηναϊκός: Ανανέωσε ο Ιωαννίδης μέχρι το 2028 (vid)
ΠΑΕ Παναθηναϊκός και Φώτης Ιωαννίδης θα συνεχίσουν την συνεργασία τους μέχρι και το καλοκαίρι του 2028.
Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την ανανέωση συνεργασίας με τον Φώτη Ιωαννίδη μέχρι και το καλοκαίρι του 2028. Οι «πράσινοι» είχαν συμφωνήσει με τον Έλληνα φορ τις προηγούμενες ημέρες για νέο συμβόλαιο και σήμερα (26/11) επισημοποιήθηκε η συμφωνία τους.
Ο Φώτης Ιωαννίδης υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2020. Το Μάιο του 2023 ο Έλληνας επιθετικός επέκτεινε τη συμφωνία του μέχρι το 2027. Και τώρα υπέγραψε το τρίτο κατά σειρά συμβόλαιο με το Τριφύλλι!
Μέχρι στιγμής ο Φώτης με τη φανέλα του Παναθηναϊκού μετράει 158 συμμετοχές και 41 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Ο αρχηγός της ομάδας μας έχει κατακτήσει δύο Κύπελλα Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό».
Δείτε τη σχετική ανάρτηση:
Τώρα … Μάλιστα ! ☘ #PAOFC #Panathinaikos pic.twitter.com/MxRIrvpfoS
— Panathinaikos F.C. (@paofc_) November 26, 2024
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:
«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου του Φώτη Ιωαννίδη έως το καλοκαίρι του 2028!
Μέχρι στιγμής ο Φώτης με τη φανέλα του Παναθηναϊκού μετράει 158 συμμετοχές και 41 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Ο αρχηγός της ομάδας μας έχει κατακτήσει δύο Κύπελλα Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό».
- ΠΑΕ ΑΕΚ: «Δύναμη και κουράγιο Τραϊανέ. Είμαστε στο πλευρό σου» (pic)
- Ξεπέρασαν τα 51,7 δισ. ευρώ τα χρέη στο ΚΕΑΟ / ΕΦΚΑ – Λύση ή παρηγοριά η νέα ρύθμιση των 72 δόσεων;
- Ηράκλειο: Νέα στοιχεία στην υπόθεση κακοποίησης της 3χρονης – Τα δύο νεκρά μωρά και το τεστ DNA
- ΠΑΣΟΚ: Γιατί αποχώρησε η κοινοπραξία ExxonMobil – HELLENiQ Energy από την Κρήτη;
- Η ηρεμία του να ξέρεις ότι είσαι, επιτέλους, σπίτι
- Το βίντεο της ΚΑΕ Ολυμπιακός με όσα έγιναν στο Δημοτικό Θέατρο: «Το πάρτι της ζωής μας»
