Ο Ντιφαλά ορίστηκε στο Εφές – Ολυμπιακός
Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές της αναμέτρησης Εφές – Ολυμπιακός (18/10, 20:30), για την τέταρτη αγωνιστική της Euroleague.
Η Euroleague έκανε γνωστούς πριν από λίγο τους διαιτητές της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Εφές, που θα γίνει την προσεχή Παρασκευή στην Κωνσταντινούπολη (20:30).
Για την αναμέτρηση, ορίστηκαν οι Μεντί Ντιφαλά (Γαλλία), Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία) και Γκέντιαν Τσίτσι (Αλβανία).
Οι 4 συνεχόμενοι ορισμοί του Ντιφάλα και ο Ολυμπιακός
Να σημειωθεί πως, οι Πειραιώτες είχαν εκφράσει τα παράπονά τους για τον Ντιφαλά, στο Game 3 των playoffs της Euroleague απέναντι στην Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ, την περασμένη σεζόν.
Ο Γάλλος ρέφερι ήταν μάλιστα σε 4 συνεχόμενα παιχνίδια του Παναθηναϊκού, στην πορεία του μέχρι την κατάκτηση της περσινής διοργάνωσης.
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Σιγά μη φοβηθώ!..»
- Στο… εδώλιο η Google με αντιμονοπωλιακή αγωγή
- Μελάνια Τραμπ: Οργανώνει ιδιωτική προβολή στον Λευκό Οίκο για ντοκιμαντέρ με τη ζωή της
- Νταβός: Η επιστροφή σε έναν κόσμο που αλλάζει – Απολογισμός του Politico
- Η μητέρα της 16χρονης Λόρα «σπάει» τη σιωπή της – «Είσαι η ζωή μας, δώσε μας ένα σημάδι ότι είσαι καλά»
- Mercosur: Η ηγεσία της ΕΕ πιέζει για την εφαρμογή της συμφωνίας, που έχει παραπεμφθεί στο Ευρωδικαστήριο

