Ολυμπιακός: Η αλλαγή δεδομένων για Γουόκαπ και η μεγάλη απόφαση του Μπαρτζώκα (vids)
Ο Τόμας Γουόκαπ δεν ξεκίνησε βασικός με τη Φενέρμπαχτσε και μπήκε «στοπ» σε ένα απίστευτο σερί – Η αλλαγή δεδομένων για τον Τεξανό και ο Γιώργος Μπαρτζώκας.
Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τη Φενέρμπαχτσε στην Πόλη με 82-71, έδειξε ότι ακόμη ψάχνεται, αλλά και πως τα δεδομένα σε σύγκριση με την περσινή σεζόν έχουν διαφοροποιηθεί.
Οι ερυθρόλευκοι έκαναν μεγάλες μεταγραφές και κράτησαν τον βασικό τους κορμό, με αποτέλεσμα ο Γιώργος Μπαρτζώκας να έχει… πληθώρα επιλογών σε κάθε θέση και να έχει τη δυνατότητα να εναλλάσσει παίκτες κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών, αλλά και ανάλογα με τις ανάγκες του ματς.
Το ροτέισον έχει αλλάξει σε σχέση με πέρσι και ειδικά στα πρώτα δύο επίσημα παιχνίδια της σεζόν (με Παναθηναϊκό στο Super Cup και Φενέρμπαχτσέ στην πρεμιέρα της Euroleague) φαίνεται παίκτες που πέρσι ήταν αναντικατάστατοι να ξεκινούν από τον πάγκο.
Το πιο τρανταχτό παράδειγμα είναι αυτό του Τόμας Γουόκαπ, ο οποίος επί τρία χρόνια περίπου αγωνιζόταν στη αρχική πεντάδα του Ολυμπιακού και για περίπου 25+ λεπτά σε όλα τα ματς σχεδόν.
Το τέλος στο μεγάλο σερί
Ο Τεξανός άσος των Πειραιωτών λοιπόν έμεινε εκτός βασικού σχήματος στο ματς με τους Τούρκους για πρώτη φορά μετά από 118 σερί παιχνίδια, στα οποία συμπεριλαμβανόταν στην πεντάδα. Οι εν λόγω εμφανίσεις έχουν γίνει αθροιστικά και με τη φανέλα του Ολυμπιακού, αλλά και της Ζαλγκίρις.
Τη θέση του στο βασικό σχήμα στην πρεμιέρα της σεζόν πήρε ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, ενώ κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και στον τελικό του Super Cup με τον Παναθηναϊκό. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γουόκαπ τελείωσε το παιχνίδι απέναντι στο συγκρότημα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους με 2 πόντους, 2 ριμπάουντ και 5 ασίστ.
Η σεζόν μπορεί να είναι σε ένα πρώιμο στάδιο, όμως φαίνεται πως ο Μπαρτζώκας είναι πιθανό να φέρνει τον Γουόκαπ από τον πάγκο στα παιχνίδια των Πειραιωτών στη νέα σεζόν, σε μία απόφαση σημαντική, αφού ο Τεξανός δεν έχανε παιχνίδι στη βασική πεντάδα τα προηγούμενα χρόνια.
- Champions League: Παίκτης της σεζόν ο Κβαρατσχέλια (pic)
- «Μια βαρετή ομάδα»: «Κράξιμο» του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στην Άρσεναλ μετά τον τελικό
- Ο Ίμπον Ναβάρο «κλείνει» στον Ερυθρό Αστέρα κι έτσι «ανοίγει ο δρόμος» για Σπανούλη στον Άρη
- Με τρομερό Μοντέρο, η Βαλένθια διέλυσε τη Μπαρτσελόνα και την άφησε με μειονέκτημα έδρας στα playoffs
- Η μεγαλειώδης φιέστα της Παρί Σεν Ζερμέν: Το Παρίσι υποδέχθηκε την πρωταθλήτρια Ευρώπης (vid+pics)
- Η Ρεάλ Μαδρίτης έβαλε στο «μάτι» τον Ντέκλαν Ράις
- Η… μισή Παρί στην κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν στο Champions League (pic)
- Η υπόσχεση του Φώτη Ιωαννίδη στους οπαδούς της Σπόρτινγκ: «Θα αγωνιστώ για όσα αξίζει ο σύλλογος κι εσείς»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 01.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-moments-11723084-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442