Η Τβέντε υποδέχεται σε λίγη ώρα (22:00) την Φενέρμπαχτσε για την 2η αγωνιστική της League Phase του Europa League, ωστόσο η αναμέτρηση έχει ήδη στιγματιστεί από επεισόδια μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από την Ολλανδία, λίγες ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα, οπαδοί της Τβέντε επιτέθηκαν σε εκείνους τους της Φενέρμπαχτατσε που είχαν ταξιδέψει στην Ολλανδία για την αναμέτρηση.
Ακολούθησαν συμπλοκές με ανταλλαγή αντικειμένων και καπνογόνων, ανάμεσα μάλιστα σε αρκετούς περαστικούς που παρακολουθούσαν και απαθανάτιζαν τα επεισόδια.
Ongeregeldheden middenin de binnenstad van Enschede. Supporters van Twente en Fenerbache gaan met elkaar op de vuist, er wordt o.a. met stoelen gegooid. Uiteindelijk gaan de Turkse-fans op de loop. #twefenpic.twitter.com/CIHgeOMHxv
Een groep Fenerbache-fans in Enschede probeerden hun fanzone te verlaten. Al schreeuwend ‘fuck you Twente’, werd er o.a. vuurwerk gegooid. Onbekend richting wie of wat.
Bu akşam oynanacak maç öncesi Twente ve Fenerbahçe taraftarları Hollanda’da karşı karşıya geldi.
Twente taraftarlarının, toplanan Fenerbahçe taraftarlarına saldırdığı iddia edilirken çıkan arbedede yaralılar olduğu bildirildi. pic.twitter.com/6vGorXlAH6
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Μετά την Άρσεναλ και τη Νότιγχαμ Φόρεστ από την ουραγό Γουλβς την... πάτησε και η Άστον Βίλα, καθώς ηττήθηκε με 2-0 για την 28η αγωνιστική της Premier League.
Τρίτη σερί νίκη και πέμπτη στα έξι τελευταία ματς για την Άουγκσμπουργκ που επικράτησε με 2-0 της Κολωνίας και απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Διαιτητής στην Ισπανία συνελήφθη με την κατηγορία ότι εξασφάλιζε εκπτώσεις σε εισιτήρια της Βιγιαρεάλ χρησιμοποιώντας κλεμμένα στοιχεία ποδοσφαιριστών.